Alfa Moving – The Scandinavian Mobility Services Company. Headquartered in Sweden, Alfa is the largest Scandinavian provider of mobility & assignment services. Our clients consist of Private, Corporate and Industry Partners who are focused on enhancing their strategic position by investing in Alfa’s core services: Immigration and Visa, Moving, Relocation and People Services. Read more about us on www.alfamoving.com

Senior Accountant

Är du vår nya kollega? Vi behöver stärka upp vår ekonomiavdelning där du blir en viktig lagspelare.

Med huvudkontor i Sverige, är Alfa den största skandinaviska leverantören av flytt- och relocationtjänster. Våra kunder består av privatpersoner, företag och partners som använder våra tjänster inom Immigration och Visa, Relocation, Mobility och Internationell flytt.

Med 11 kontor i Sverige, Norge, Danmark och Finland hanterar vår personal flytt- och relocationtjänster i 150 länder årligen.

Som Senior Accountant hos oss får du en verksamhetsnära roll. Du ansvarar för det svenska bolaget men kan även behöva supportera de utländska bolagen. Månads- och årsbokslut, budget samt rapporteringar till ledningsgrupp och styrelse är en stor del av din vardag. Du blir en mycket välkommen och viktig resurs i bolaget där du också stöttar övriga kollegor på ekonomifunktionen. Du ingår i ett team om 11 personer och rapporterar till CFO. Placeringsort för tjänsten är Jönköping.

Vi ser gärna att du är utbildad civilekonom med en god erfarenhet av självständigt kvalificerat redovisningsarbete. Alternativt har du förvärvat motsvarande yrkeslivserfarenhet. För att lyckas i rollen har du en bred kunskap inom redovisning, är bra på struktur och analys samt har goda kunskaper i Excel. Vi blir extra glada om du har ett intresse och är duktig i affärssystem. Då vi är en internationell koncern är det viktigt att du behärskar både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

På Alfa Quality Moving trivs du som är öppen, prestigelös och söker en tjänst med mycket ansvar och många kontaktytor. Ditt arbetssätt genomsyras av självständighet, engagemang och förmågan att se detaljer likaväl som helhet. Som person är du noggrann och trygg i din roll som redovisningsekonom samt tar hjälp av dina tidigare erfarenheter inom området för att snabbt kunna sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete i fina lokaler i Jönköping. Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialisttjänster. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Catharina Bülow eller Maria Svensson på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi ser fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt, urval sker löpande.