Planerare

Just nu söker vi dig som är i början av din karriär och vill ta uppdrag som Planerare i ett större bolag i Jönköpings län!

Som Planerare hos vår kund arbetar du med att hålla koll på lagersaldot. Du beställer färdiga varor från interna lager som sedan ska fördelas mellan de olika lagren samt går igenom ordrar och stämmer av. Rollen innebär ett tätt samarbete med en kollega internationellt, mestadels via mejl.

Har du nyligen avslutat en utbildning inom logistik/supply chain eller har tidigare erfarenhet inom inköp/logistik är detta ett uppdrag för dig. Har du kunskaper inom affärssystem och Excel tillsammans med egenskaper som strukturerad och analytisk kommer du ha god nytta av dessa i tjänsten. Bolaget ingår i en internationell koncern, därmed är det av stor vikt att du behärskar svenska och engelska obehindrat i såväl tal som skrift.

Tjänsten är ett vikariat på 3 – 6 mån med möjlighet till viss ledighet under semesterperioden.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Svensson på 036-330 09 00. Du anmäler ditt intresse genom att registrera ditt CV på denna sida och koppla ihop det med uppdraget. Vi ser fram emot din ansökan.