Internlogistiker

Just nu söker vi dig som är intresserad av ett interimsuppdrag med start i början av augusti hos en av våra kunder i Hestra.

Som Internlogistiker hos vår kund arbetar du med att planera och övervaka varuflödet av färdiga artiklar från leverantör till centrallager i Sverige och Frankrike. Rollen innebär ett tätt samarbete med Säljorganisationen där du utifrån prognos och order säkerställer att rätt sortiment finns tillgängligt för vidare leverans till kund. Du frisläpper ordrar, uppdaterar leverantider och fraktinformation samt övervakar in - och utfasning av artiklar. Du har löpande kontakt med en kollega i samma roll som är placerad i Frankrike och samarbetar nära Logistikchef.

Har du nyligen avslutat en utbildning inom logistik/supply chain eller har tidigare erfarenhet inom inköp/logistik är detta ett uppdrag för dig. Har du kunskaper inom affärssystem och Excel tillsammans med egenskaper som strukturerad och analytisk kommer du ha god nytta av dessa i tjänsten. Bolaget ingår i en internationell koncern, därmed är det av stor vikt att du behärskar svenska och engelska obehindrat i såväl tal som skrift.

Tjänsten är ett vikariat på 1-2 månader.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Svensson på 036-330 09 00. Du anmäler ditt intresse genom att registrera ditt CV på denna sida och koppla ihop det med uppdraget. Vi ser fram emot din ansökan.