Svenska Tanso AB har sitt huvudkontor i Jönköping och är ett familjeägt bolag som bildades 1981. Vi omsätter ca 140 MSEK och sysselsätter ca 45 personer. Våra produkter är grafit och tekniskt kol. Våra kunder är verksamma inom olika branscher som glas-, halvledar- solcells- och fordonsindustrin samt EDM och fiberkompositer. Vi är idag marknadsledande i Norden och Baltikum och på väg in i nya länder.

Kund-/Säljsupport

Om vi säger intresse för service, stort driv och kundfokus säger du check, check och check!? Bra! Då kan du passa bra hos oss på Svenska Tanso!

Vi växer och söker dig som vill bli en del av vårt försäljningsteam inom affärsområdet Specialgrafit. I rollen arbetar du nära säljare och kund genom att vara ett stöd i den dagliga projektprocessen med offert, orderhantering och leveransuppföljning. Tjänsten innefattar även visst materialinköp och uppdatering av artikel- och prislistor. Våra kunder och leverantörer finns både i och utanför Sverige, vilket gör att du dagligen kommer att kommunicera både på svenska och engelska. Teamet består idag av tre personer och du rapporterar till affärsområdesansvarig.

Vi vill jobba med dig som är kommunikativ och tycker att det är kul med service. För att passa för rollen har du en utbildning på lägst gymnasieteknisk nivå, eller motsvarande erfarenhet. Du är i början av din karriär och har jobbat några år i en liknande roll där service har varit i fokus. Officepaketet är inga problem för dig och du har tidigare jobbat i Excel och något affärssystem. Erfarenhet från Pyramid är meriterande, svenska och engelska obehindrat i tal och skrift samt körkort är ett krav.

Visa ditt intresse redan idag om du är självgående, lösningsfokuserad och trivs i kontakten med såväl medarbetare som kunder. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Svenska Tanso är en trygg och stabil arbetsgivare som ligger i framkant i sin bransch. För rätt person kan det finnas fina utvecklingsmöjligheter. Välkommen till oss!

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av specialister och ledande befattningar. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Quennerstedt eller Maria Svensson 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida, registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan snarast.