Elitfönster AB är med sitt breda sortiment Sveriges ledande fönstertillverkare med snart 100-åriga småländska traditioner. Elitfönster, som ingår i börsnoterade Inwido-koncernen, omsatte cirka 1,9 miljarder kronor under 2017. Företaget har cirka 1 000 anställda och finns representerat över hela Sverige. Elitfönster har tillverkat fönster i Sverige sedan 1924 och är hela Sveriges fönstertillverkare. Vi är ledande inom miljöarbete och har medverkat till de flesta innovationerna i vår bransch, bland annat har vi haft och har fortfarande en central roll inom utvecklingen av energieffektiva fönster. Vi är alltid fokuserade på att förbättra kvalitet och kompetens. Genom att ständigt interagera med konsumenterna kan vi erbjuda smarta lösningar som förbättrar människors liv i hemmet. Inwido i Sverige inkluderar Elitfönster, EraFönster, Outline, Elitfönster På Plats, Hajom, SnickarPer och Diplomatdörrar. Läs mer på www.elitfonster.se

HR Business Partner

Trivs du i en bred HR roll där du får ta stort eget ansvar? Gillar du pulsen i ett tillverkande företag som ständigt utvecklas? Bra! Då kan du vara vår nya HR Business Partner.

På Elitfönster är vi mycket stolta över att ha nått en position där vi idag är Sveriges ledande fönstertillverkare. Vi gör det tillsammans med våra medarbetare och här finns gott om möjligheter för alla som har nyfikenheten, intresset och lusten att växa med oss.

Som HR Business Partner kan du se fram emot omväxlande och fartfyllda arbetsdagar. Du arbetar både operativt och strategiskt med arbetsuppgifter som syftar till att attrahera, rekrytera, utveckla och engagera medarbetare i organisationen. I rollen blir du en nyckelperson i att driva och facilitera förändringsprojekt inom vår organisation. Du arbetar konsultativt och affärsinriktat med att stötta våra chefer i Vetlanda, Lenhovda och Växjö med frågor inom hela HR-området. Dina arbetsdagar varierar av olika projekt inom t.ex. rekrytering, lönekartläggning- & revision, employer branding och talent management. Som HR Business Partner är du den som servar du våra tjänstemän och arbetar nära HR Specialister och HR Chef. Du utgår från vårt kontor i Vetlanda och rapporterar till HR Chef.

Hos oss trivs du som motiveras av utveckling och som med omtanke och handlingskraft tar dig an de utmaningar du möter i din vardag. Med affärsmässighet, hög integritet och genuint intresse för människor kommer du lyckas i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi vill jobba med dig som vet vad ett aktivt HR-arbete innebär i den privata sektorn. Du har en akademisk utbildningsgrund att stå på inom PA/HR alternativ motsvarande erfarenhet. Att driva olika HR-projekt är något du trivs med och har du erfarenhet av Employer Branding ser vi det som en merit.

Vi ser fram emot din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Christina Cajtoft eller Annika Quennerstedt på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida, registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan snarast.