Troax Group startades 1955 i småländska Hillerstorp och är idag den ledande globala leverantören av områdesskydd för inomhusanvändning inom marknadsområdena Maskinskydd, Lager samt Förråd. Troax mission är att utveckla högkvalitativa och innovativa säkerhetslösningar som skyddar människor, egendom och processer. Troax har utvecklats till en framgångsrik börsnoterad internationell koncern med en stark säljstyrka samt effektiv logistikfunktion, vilket möjliggör lokal närvaro och korta leveranstider i snart 42 länder. Antalet anställda är idag ca 700 medarbetare. Huvudkontoret är beläget i Hillerstorp. Läs mer om oss och vår fantastiska resa på www.troax.com

Huvudplanerare

Som Huvudplanerare hos oss på Troax blir du en del av ett framåtriktat bolag som utvecklar innovativa säkerhetslösningar som skyddar människor, egendom och processer. I din roll har du det övergripande ansvaret för att beordra tillverkning i vår produktion samt driva utvecklingen av processer, rutiner och verktyg för hela värdeflödet, dvs. operativt inköp, produktionsplanering och produktionsuppföljning. Du avropar material från leverantörer enligt behoven i materialflödet, utvärderar löpande marknadsbehov och sätter lagermål som möter våra leveransprinciper. Vidare är du planeringens representant vad gäller R&D-projekt samt systemutvecklingsprojekt. Du ingår i ett team där du som Huvudplanerare ansvarar för att det totala produktionsflödet fungerar så optimalt som möjligt samtidigt som du har ansvar för detaljplanering med avrop mot leverantörer för ett specifikt produktionsområde.

Vi vill stärka vårt team med dig som har gedigen erfarenhet av produktionsplanering inom tillverkande industri. Meriterande är om du tidigare har ansvarat för huvudplanering och är trygg med att sätta kapaciteter och planer utifrån aktuellt kundbehov. Din systemmognad är hög och du är en van användare av MPS-system och Excel.

Det händer mycket hos oss på Troax – därför är det viktigt att du kan behålla lugn och fokus trots högt tempo och många parallella processer. Känner du igen dig i egenskaper som lätt för att se helheten, proaktiv och duktig på att kommunicera med din omgivning? Bra! Då finns det goda förutsättningar för att lyckas i rollen.

Hos oss blir du en del i en internationell koncern som satsar mycket på utveckling av såväl produktion som medarbetare. Tar du steget?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Svensson eller Catharina Bülow på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.