Euroform är en högteknologisk utvecklare och producent av plastkomponenter till europeisk industri. Kunder som vi samarbetar med är världsledande företag. Euroform omsätter ca 400 miljoner kronor med ca 150 medarbetare och är under expansion. Vår målsättning är att bli ett av de ledande företagen inom vår bransch i norra Europa. Vår verksamhet finns i Tranås och Motala. Läs mer på www.euroform.se

CFO

Är du en analytisk CFO med utpräglat affärsfokus? Vill du arbeta övergripande med ekonomi där du har en tydlig koppling till teknik och produktion? Då kanske du vill ta steget till oss på Euroform!

Välkommen till Euroform - en högteknologisk utvecklare och producent av plastsystem och komponenter till Europeisk industri. Vi är ett spännande företag med tillverkare av tunga fordon och entreprenadmaskiner. Som CFO hos oss arbetar du verksamhetsnära och deltar aktivt i allt från lönsamhetsförbättring och styrning till affärsutveckling. En viktig del i rollen är att tillsammans med det finansiella teamet stötta organisationen lokalt och dotterbolag gällande den finansiella rapporteringen. Vidare jobbar du bland annat med lönsamhetsanalyser, tar fram prognoser och gör budget för bolaget. Du ansvarar för att den finansiella månadsrapporteringen för Euroform och dotterbolaget blir korrekt samt ansvarar för års- och koncernredovisningen.

Genom att agera operativt stöd till verksamheten med analyser, kalkyler, investeringsbedömningar och andra typer av beslutsunderlag medverkar du till företagets framgång. En del i ditt arbete är att driva förbättringsprojekt som rör vår ekonomifunktion och du kommer även i nära samarbete med VD utveckla våra rutiner och modeller rörande exempelvis internkontroll, månadsrapportering och löpande lönsamhetsanalyser. Din placeringsort blir Tranås, du rapporterar till VD och sitter med i vår lokala ledningsgrupp.

Är du utbildad civilekonom och har kanske till och med några års erfarenhet från en controllerinriktad roll i tillverkande bolag? Vi tror att du som har en väl utvecklad analysförmåga, struktur och vilja att utvecklas kan vara helrätt för oss. Vidare är du en engagerad ledare, vass på Excel och van vid att arbeta i flera olika ekonomi- och rapporteringssystem. Tydlig kommunikation och samarbetsförmåga är givna egenskaper hos dig. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Det händer mycket hos oss på Eurofom – därför är det viktigt att du kan behålla lugn och fokus trots högt tempo och många (spännande!) parallella processer. Vi behöver dig som inspireras av förändring och har en flexibilitet i såväl arbetssätt som inställning. Tar du steget?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jeanette Boström på 0140-30025 eller Maria Svensson på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.