Flokk is a collection of brands that produce innovative furniture for the modern workplace. We are the proud owner of product brands HÅG, RH, Giroflex, BMA, Offecct, Profim, Malmstolen and RBM. We currently have 2500 employees, 7 production units and sales offices in 15 countries. Our employees all work together to realize the vision of our company: Inspire great work.

Business controller

Söker du en ny schysst sits? Ser du det attraktiva i att arbeta med övergripande business controlling i ett internationellt företag men samtidigt känna produktionens puls?

Om tjänsten
Som en del av Flokken erbjuds du en fantastisk stol att fylla som business controller. Med dina kunskaper och erfarenheter kommer du arbeta i en bred och varierad roll men med fokus på business case och projektcontrolling inom både inköp, logistik och produktion. Du driver självständigt prognos, budget och analys av månads-, kvartals- och årsbokslut för att säkerställa att nyckeltal ligger i linje med uppsatta mål. Som business controller kommer du också arbeta med olika förbättringsprojekt och ansvara för att presentera analyser och rapporter internt.

Du är placerad i Nässjö och rapporterar till Head of Operations controlling i Norge. Du kommer ha ett tight samarbete med våra kollegor i Group Finance. Resor förekommer därmed någon gång i månaden.

Välkommen till ett härligt gäng och ett företag där du har stora möjligheter att påverka och forma din egen roll. Hos oss finns goda möjligheter att växa i en stabil organisation som ligger i framkant och är marknadsledande i Skandinavien och Europa.

Vi söker dig som

är drivande och självgående med en hög analytisk förmåga. Du har lätt för att organisera och strukturera samt att se komplexa affärssammanhang. Vidare är du kommunikativ och flexibel med god förmåga att skapa bra relationer med medarbetare runt om i organisationen. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och din vilja att utvecklas med koncernen.

Din erfarenhet och bakgrund
• Du är utbildad civilekonom
• Du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
• Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
• Du trivs med att arbeta i projekt och gillar att ha stort ansvar med möjlighet att påverka

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Catharina Bülow eller Annika Quennerstedt på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida, där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.