Internordic säljer lagerlösningar, tätningar och låselement till den seriemässigt tillverkande industrin. Vårt huvudkontor och lager ligger i Nässjö. Vi är totalt 37 anställda och omsätter ca 120 MSEK. Internordic ingår i OEM-International som är ett av Europas ledande teknikhandelsföretag med 35 rörelsedrivande enheter i 14 länder. Läs mer på www.internordic.com

Inköpare

Är du i början av din karriär och tycker det är spännande med internationella kontakter? Då kan du vara Internordics nästa Inköpare!

Välkommen till ett tekniskt framåtlutat företag där du har chansen att självständigt planera dina dagar. Som Inköpare hos oss kommer du att vara ansvarig för inköpen inom vårt affärsområde Lager, där beställningar läggs efter ett specifikt beställningsschema. Vidare registrerar du inköpsordrar, uppdaterar information om våra leverantörer och registrerar nya artiklar. Du följer upp ledtider med leverantörer, leveransbevakar och deklarerar löpande de importer som ger tull. Totalt är vi ett härligt team om 37 medarbetare och placeringsort för tjänsten är Nässjö.

Vi söker dig som är teknikintresserad och som är i början av din karriär som Inköpare. Du har en relevant utbildning inom inköp, logistik eller teknik. Tidigare erfarenhet av liknande inköpsarbete är meriterande, liksom erfarenheter av affärssystemet SAP. Rollen innebär mycket internationella leverantörkontakter där den främsta kontakten kommer att vara med Kina, därav är det viktigt att du behärskar engelska väl i både tal och skrift.

För att lyckas i rollen är du noggrann och arbetar metodiskt och strukturerat med ett stort driv framåt. Om du dessutom är social och har förmågan att vara positiv i de flesta situationer kommer du att trivas riktigt bra hos oss!

Vill du vara en del av ett stabilt företag som sätter kunden och medarbetaren i fokus? Välkommen med din ansökan!

Om detta låter som ett jobb för dig så tveka inte att skicka din ansökan redan idag! I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rebecka Ellis eller Lydia Karlsson på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida, där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan snarast.