Paroc AB - PAROC® står för energieffektiva och brandsäkra isoleringslösningar av stenull för nybyggnation och renovering, VVS-lösningar, industriapplikationer, marin och offshore lösningar samt undertak och andra akustikprodukter. Vi tillverkar våra produkter i Finland, Sverige, Litauen, Polen och Ryssland och levererar dem till våra kunder i Europa och andra delar av världen i våra välkända rödvitrandiga paket. Vårt varumärke bygger på 80 års erfarenhet av innovation, produktion och teknisk know-how. Som en del av Owens Corning har vi en global räckvidd – men i mänsklig skala. I slutändan gör våra människor och produkter världen till en bättre plats. För mer information, vänligen besök oss på PAROC.SE eller följ oss på sociala medier.

Internationell Produktchef

Vill du ha en arbetsdag där du får jobba med att vårda och utveckla en produktportfölj i världsklass? Vi söker nu en engagerad Produktchef till vårt duktiga team. Vill du bli vår nya kollega?

Som ansvarig Produktchef för kategorin Teknisk Isolering VVS är du en viktig länk mellan Marknad och Produktutveckling. Tjänsten innebär ett kommersiellt ansvar vad gäller kostnader, prissättning, trendbevakning och utveckling av vårt sortiment i Skandinavien. För oss är det självklart att kunna erbjuda marknaden produkter med hög prestanda, teknisk expertis och hållbarhet hos småhusbyggare, arkitekter, entreprenörer, återförsäljare och industribyggare. För att fortsatt vara framgångsrika i det vi gör tror vi att närheten till kunden är A och O. Därför kommer täta besök hos våra kunder, återförsäljare och samarbetspartners ta en stor del av din arbetstid. Du lyssnar in kundens behov och föreslår aktiviteter som främjar effektivitet och lönsamhet för såväl kunden som Paroc. Du bistår med teknisk konsultation och ansvarar för att projektleda kommande produktlanseringar.

Vi vill jobba med dig som har en byggteknisk utbildning som grund att stå på - gärna med inriktning mot VVS. Vi ser positivt på erfarenhet från en kundnära roll där teknik och kommersiellt fokus är tydliga inslag. Mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift är en förutsättning för att lyckas i rollen.

Som person motiveras du av att skapa långsiktiga relationer med såväl kollegor inom Paroc och i övriga länder som samarbetspartners och kunder. Hög ambitionsnivå, Initiativförmåga och kundfokus är egenskaper som kommer göra dig framgångsrik i rollen.

Vi erbjuder dig en varierande roll där du kommer få stor frihet att styra över ditt eget arbete. Din tillhörighet är vid vårt Nordiska huvudkontor i Skövde och du rapporterar till Segment Manager HVAC. Rollen innebär ca 80 resdagar om året, främst inom de nordiska länderna och Polen. Placeringsort för tjänsten kan diskuteras.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Svensson eller Catharina Bülow på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida, där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.