NPB Automation AB konstruerar, utvecklar och tillverkar automationsutrustning till industrin inom burkrelaterade metallförpackningar med hela världen som marknad. Företaget har specialistkompetens inom automation och en mångårig kunskap om utveckling och tillverkning av automationsutrustning. NPB:s produkter effektiviserar kundens tillverkningsprocesser och minimerar underhållskostnaderna. NPB är världsledande i sin bransch och har med sina högkvalitativa maskiner stora framgångar på marknaden. NPB:s organisation är kundorienterad och flexibel. NPB Automation AB finns i Jönköping, omsätter ca 250 mkr och har ca 50 anställda. Företaget ingår i XANO Industri AB, som är noterad på NASDAQ OMX Stockholm. Läs mer om oss på NPB.se.

Redovisningsekonom/Projektekonom

Är du en projektintresserad och analytisk redovisningsekonom? Då kan du vara vår nya kollega.

NPB är ett spännande företag som ingår i en framgångsrik koncern. Vi behöver nu stärka upp vår ekonomiavdelning där du blir en viktig lagspelare. Som redovisningsekonom hos oss får du en verksamhetsnära roll där du fokuserar på projektredovisning med uppgiften att följa upp och analysera den ekonomiska utvecklingen för projekten i alla dess skeden. Du blir en mycket välkommen och viktig resurs i bolaget där du stöttar både projektledarna och ekonomifunktionen. Som redovisningsekonom är du delaktig i löpande redovisning, koncernrapportering och bokslutsavslutningar. Du har mycket kontakter med såväl interna som externa samarbetspartners. Rapportering sker till ekonomichefen och du blir en del av ett team om fyra personer. Placeringsort för tjänsten är Jönköping.

Vi ser gärna att du är utbildad civilekonom med en god erfarenhet av självständigt kvalificerat redovisningsarbete. Alternativt har du förvärvat motsvarande yrkeslivserfarenhet - gärna i ett tillverkande bolag med koncernstruktur. För att lyckas i rollen har du en bred kunskap inom redovisning, stimuleras av utveckling, är bra på struktur och analys samt har goda kunskaper i affärssystem och Excel. Tidigare erfarenhet av projektredovisning och successiv vinstavräkning är meriterande. Då vi är en internationell koncern är det viktigt att du behärskar både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

På NPB trivs du som är öppen och relationsskapande och söker en tjänst med mycket ansvar och många kontaktytor. Då vi är ett bolag som växer fort, krävs att du är snabbrörlig och klarar ett högt tempo. Ditt arbetssätt genomsyras av självständighet, engagemang och förmågan att se detaljer likaväl som helhet. Som person är du noggrann och trygg i din roll som redovisningsekonom samt tar hjälp av dina tidigare erfarenheter inom området för att snabbt kunna sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete i fina lokaler i Jönköping. Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialisttjänster. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Catharina Bülow eller Annika Quennerstedt på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida där du registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan snarast.