NPB Automation AB konstruerar, utvecklar och tillverkar automationsutrustning till industrin inom burkrelaterade metallförpackningar med hela världen som marknad. Företaget har specialistkompetens inom automation och en mångårig kunskap om utveckling och tillverkning av automationsutrustning. NPB:s produkter effektiviserar kundens tillverkningsprocesser och minimerar underhållskostnaderna. NPB är världsledande i sin bransch och har med sina högkvalitativa maskiner stora framgångar på marknaden. NPB:s organisation är kundorienterad och flexibel. NPB Automation AB finns i Jönköping, omsätter ca 250 mkr och har ca 50 anställda. Företaget ingår i XANO Industri AB, som är noterad på NASDAQ OMX Stockholm. Läs mer om oss på NPB.se.

Inköpschef

NPB Automation är ett spännande företag i teknisk framkant som ingår i den framgångsrika koncernen XANO Industri. Som inköpschef arbetar du med inköp både på operativ och strategisk nivå. Du sätter strategiska riktlinjer gällande underhåll och utveckling av vår leverantörsbas samt deltar i förhandlingar och avtalstecknande. Du identifierar och realiserar bolagets lönsamhetspotential samt driver vårt inköpsarbete framåt. Arbetet innebär även att driva flera av våra viktigaste inköpskategorier, hitta leverantörsmarknader samt identifiera och bedöma nya potentiella leverantörer. Placeringsort för tjänsten är Jönköping.

Vi vill jobba med dig som är affärsmässig ut i fingerspetsarna och har en teknisk grundutbildning med en akademisk examen. För att lyckas i rollen har du gedigen erfarenhet ifrån en liknande roll inom tekniskt inköp och kan du även addera kunskap om automation är det meriterande. Med ett holistiskt synsätt arbetar du strategiskt, strukturerat och handlingskraftigt. Du är väl insatt i vad en internationell struktur innebär och kan hanterar det engelska språket i tal och skrift lika väl som det svenska.

På NPB trivs du som stimuleras av att arbeta i snabba och föränderliga organisationer. Du är jordnära och relationsskapande och söker en tjänst med mycket ansvar och många kontaktytor. Som person är du nyfiken och driven och genom ditt ledarskap har du förmågan att engagera och skapar delaktighet.

Vi erbjuder dig en oerhört viktig tjänst där du får möjligheten att vara med och påverka. Välkommen till ett öppet klimat i nya tillbyggda lokaler med en härlig avdelning som har kul på jobbet!

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Helen Einarson Lundin på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida där du registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.