Interim - HR Business Partner

Vi söker just nu en senior interim HR Business Partner till en av våra kunder I Östergötland.

I detta uppdrag som interim HR Business Partner kommer du fokusera på att driva och utveckla vår kunds HR-frågor med syfte att stödja bolagets affärsprocesser. Du blir ett stödjande och konsultativt bollplank för cheferna i organisationen och kommer arbeta brett med uppgifter och frågor som rör arbetsrätt, lön, rekrytering, kompetensförsörjning och rehabilitering.

Uppdraget passar dig som har gedigen erfarenhet av HR-arbete I en större organisation och som trivs med att bidra på såväl operativ som strategisk nivå. Vi ser gärna att du har erfarenhet från tillverkande industri. Du kommer ingå I ett sammansvetsat HR-team om flera kollegor och rapportera till HR-director.

Vi vill gärna komma I kontakt med dig som kan påbörja uppdraget så snart som möjligt och som finns tillgänglig under en tidsperiod om minst 3 månader. Heltid/deltid kan diskuteras. 

Har du frågor om interimsuppdraget är du välkommen att kontakta Helen Einarson Lundin eller Maria Svensson på 036-330 09 00. Du anmäler ditt intresse genom att registrera ditt CV här på denna sida och koppla ihop det med uppdraget