OEM Motor OEM Motor AB grundades 1 januari 2004 och är ett helägt dotterbolag till OEM International AB. Verksamheten startades och bedrevs tidigare som ett affärsområde i OEM Automatic och vi har mer än 20 års erfarenhet av försäljning av motorer, kuggremstransmissioner samt linjära produkter. OEM Motor AB har huvudkontor och lager i Tranås. Vi utvecklar vårt produkterbjudande kontinuerligt och kan idag erbjuda ett av marknadens bredaste sortiment av motorer och växlar, kuggremmar och kuggremshjul samt servo och linjära produkter såsom ställdon, skenstyrningar och linjärenheter. Läs mer på www.oemmotor.se.

Materialplanerare

 Är du en serviceinriktad person som är i början av din karriär och vill arbeta med inköp, materialplanering och leveransbevakning? Då kan du vara precis den vi söker!

På OEM Motor AB är vi ett dynamiskt team med högt driv som verkar i en trygg och växande koncern. Vi har marknadens bredaste sortiment inom elmotorlösningar med tillhörande drivelektronik, mekaniska transmissionskomponenter samt linjära produkter. Just nu söker vi dig som vill jobba som materialplanerare där du kommer att arbeta med materialanskaffning, leveransbevakning, analys och prognosarbete. Du kommer att ha daglig kontakt med leverantörer och rollen innefattar också en del kundkundkontakt. Placeringsort för tjänsten är Tranås.

Vi tror att tjänsten passar dig som nyligen tagit examen inom inköp eller liknande alternativt har tidigare arbetserfarenheter med liknande arbetsuppgifter. Då vi samarbetar med leverantörer över hela världen är det mycket viktigt att du behärskar engelska väl i både tal och skrift. Vidare är körkort ett krav och har du erfarenhet av SAP affärssystem är det meriterande.

För att lyckas i rollen är du utåtriktad och har lätt för att kommunicera med olika typer av människor. Ditt arbetssätt präglas av struktur men du har också förmågan att vara flexibel för att på bästa sätt kunna ta dig an dina arbetsuppgifter.

Vill du bli en del av ett starkt team med fokus på affärer och att ha kul tillsammans? Välkommen med din ansökan redan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. För mer information om tjänsten kontakta Lydia Karlsson eller Rebecka Ellis på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via www.nyposition.se där du registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Urval sker löpande så sök gärna redan idag!