Agima Management grundandes 2011 och har idag kontor i Jönköping och Stockholm med totalt ca 30 medarbetare. Vi är managementkonsulter med spetskompetens inom områden som projektledning, förändringsledning och beställarstöd. Vi arbetar också med interimsuppdrag och är experter på geografisk IT. Tillsammans utvecklar vi varandra, verksamheter och samhället.

Verksamhetskonsult

Drivs du av att utveckla verksamheter och trivs du i roller där du har stora kontaktytor? Då kan du vara en av Agimas nya verksamhetskonsulter!

Vi önskar nu förstärka vårt team i Jönköping. Välkommen till en arbetsplats som kännetecknas av öppenhet och delaktighet, där arbetsdagarna präglas av variation och engagemang. På Agima hjälper vi bland annat verksamheter att identifiera och genomföra digitala förändringar, organisationsöversyner, beställarstöd samt att driva förändringsprojekt. Som konsult analyserar, kartlägger, utvecklar och genomför du effektiviseringar hos våra kunder. Du genererar innovativa idéer och lösningar som adresserar kundens behov, både nuvarande och framtida, och har modet att utmana för att uppnå bästa resultat och överträffa kundens förväntningar. De flesta uppdragen kommer att genomföras i Jönköpings området.

I rollen som verksamhetskonsult kommer du parallellt verka i flera olika sociala sammanhang och organisationskulturer. För att lyckas i rollen ha du en god social kompetens och besitter förmågan att engagera och motivera andra. Din leverans som konsult bygger på en egen förmåga att skapa förtroendefulla och långvariga relationer. Är du dessutom en person som gillar att göra bra affärer, har en hög analytisk förmåga och får energi av mycket kontakter så kommer du finna dig väl tillrätta i rollen och hos oss.

Vi söker dig som har en akademisk examen och erfarenhet av att driva och genomföra utvecklings- och förändringsprojekt. Har du bakgrund inom den kommunala sektorn eller haft en roll som ledare är det extra meriterande. Du har en hög IT-mognad och uttrycker dig obehindrat i både tal och skrift. Körkort är ett krav.

Tillsammans utvecklar vi varandra, verksamheter och samhället. Vill du utvecklas med oss?

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Helen Einarson Lundin eller Lydia Karlsson på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via www.nyposition.se där du registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.