Flokk is a collection of brands that produce innovative furniture for the modern workplace. We are the proud owner of product brands HÅG, RH, Giroflex, BMA, Offecct, Profim, Malmstolen and RBM. We currently have 2500 employees, 7 production units and sales offices in 15 countries. Our employees all work together to realize the vision of our company: Inspire great work.

Junior Controller

Söker du en ny schysst sits? Ser du det attraktiva i att arbeta med övergripande controlling i ett internationellt företag men samtidigt känna produktionens puls?

Om tjänsten

Flokk bygger ett starkt team kring ekonomi och för dig med stor motivation och driv finns en ledig stol som Junior controller. Du får chansen att arbeta i en bred och varierad roll där du fokuserar på förbättringsprojekt inom både inköp, logistik och produktion. Du ingår i en grupp om tre med ansvar för rapportering och uppföljningar.

Du är placerad i Nässjö och rapporterar till Head of Operations controlling i Norge. Du kommer ha ett tight samarbete med kollegor i Group Finance samt funktioner inom Flokks fabriksenheter, resor kommer därmed att förekomma.

Välkommen till ett härligt gäng och ett företag där du har stora möjligheter att påverka och forma din egen roll. Hos oss finns goda möjligheter att växa i en stabil organisation som ligger i framkant och är marknadsledande i Skandinavien och Europa.

Vi söker dig som
är drivande och självgående med analytisk förmåga. Att arbeta organiserat och strukturerat är en självklarhet för dig. Vidare är du kommunikativ med god förmåga att skapa bra relationer med medarbetare runt om i organisationen. Meriterande om du är duktig användare av IT och ekonomi/affärssystem.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och din vilja att utvecklas med koncernen.

Din erfarenhet och bakgrund

• Du är utbildad civilekonom
• Du har arbetslivserfarenhet
• Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
• Du trivs med att arbeta i projekt och gillar att ha stort ansvar med möjlighet att påverka

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Catharina Bülow eller Annika Quennerstedt på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida, där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.