Project Coordinator to Program Manager

Vi söker nu en riktigt vass Project Coordinator till ett större bolag i Jönköpingstrakten. Är det dig vi söker?

Som Project Coordinator har du en viktig roll i vår kunds projektorganisation där du stöttar Program Manager och ett antal Project Managers i det löpande arbetet. Rollen är bred och dina arbetsuppgifter för dagen kan se olika ut beroende på vad som är prioriterat just för stunden. Du har dock ett övergripande ansvar att koordinera, planera och följa upp aktiviteter och resurser. Du arbetar med att ta fram underlag och presentationer, för protokoll vid möten och är en informationskanal som ser till att viktig information når berörda personer. Vid sidan om dagliga löpande arbetsuppgifter så kan du också komma att involveras i, eller självständigt driva olika projekt.

Vi söker dig med några års erfarenhet från en yrkesroll där projektledning, kvalificerad administration och högt tempo är gemensamma nämnare. Med fördel har du kanske jobbat i en koordinerande roll inom något konsultbolag. Vi vill att du har en akademisk examen och ett stort intresse för industrialisering och organisationsutveckling. Din administrativa kompetens är mycket hög och du är en van användare av SharePoint, Excel och PowerPoint. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska och är bekväm med att röra dig i en internationell miljö.

Är du en person som alltid ligger steget före och som motiveras av att få ta stort ansvar så kan denna tjänst vara helt rätt för dig. Vi vill jobba med dig som är strukturerad, trygg i dig själv, vågar ställa krav och har hög integritet. Vi erbjuder en fantastisk möjlighet att få resa med ett företag som lägger stora resurser på att skapa en tillverkningsprocess i världsklass. För rätt person finns mycket goda karriärmöjligheter inom organisationen.

Låter det som en spännande möjlighet för dig så ser vi fram emot att få ta del av din ansökan snarast. Tjänsten skall tillsättas omgående och vi arbetar med löpande urval i processen. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Svensson eller Annika Quennerstedt på 036-3300900.