Hallby Handboll IF Hallby idrottsförening bildades 1929 vid ett möte i Stadsparken. Hallbyklubbarna bedriver idag en omfattande verksamhet med barn-, ungdoms- och elitverksamhet. Ideella ledare driver en verksamhet som engagerar tusentals aktiva. IF Hallbys mål är att erbjuda så många som möjligt att kunna utöva idrott på olika nivåer.

Klubbchef

Hallby Handboll är succéklubben som under våren tog sig hela vägen upp till Handbollsligan för herrarna samtidigt som damerna vann div 1 och kommer spela i Allsvenskan kommande säsong! Ytterligare ett tecken på att föreningen lyckas väldigt bra är att ungdomsverksamheten har ökat till över 400 aktiva. Vårt motto är ”så många som möjligt så länge som möjligt”.

Nu söker vi dig som vill bli Klubbchef för vår grymma förening!


I rollen som Klubbchef har du ett övergripande ansvar för verksamheten och arbetar för föreningens fortsatta tillväxt. Du arbetar med administrativa uppgifter på kansliet så som utbetalningar och kontering samt svarar på mail och samtal till klubben. Budgetansvar och arbetsledning av anställd personal är en del av rollen och du verkar även som stöd till styrelse och arbetsgrupper. Som Klubbchef har du även särskilt ansvar för Hallbybollen och marknadsfrågor.

Vi söker dig som har en relevant utbildning, förslagsvis Sports Management, eller dig som har hämtat motsvarande kunskaper i tidigare roller. Har du erfarenhet från liknande roller i idrottsrörelsen ser vi som ett stort plus, men inget krav.

Som person tror vi att du har ett starkt engagemang, är strukturerad och har lätt för att se både till detaljer och helhet. Du gillar att hålla i många trådar samtidigt och är riktigt duktig på att hitta lösningar. Och givetvis – du älskar idrott både på ungdoms- och elitnivå.

Följ med på Hallby Handbolls resa!

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Storm på 0708-121378. Du söker tjänsten via vår hemsida www.nyposition.se genom att registrera ditt CV och koppla din ansökan till tjänsten. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, urval sker löpande.