Eurofins är en av världens största laboratoriegrupper med över 45 000 anställda i 45 länder och mer än 650 laboratorium över hela världen. Vi bidrar till global hälsa och säkerhet genom att leverera högkvalitativa analys- och rådgivningstjänster och samtidigt skapa möjligheter för våra anställda och ge värde åt våra aktieägare. Vår verksamhet och våra värderingar bygger på 4 hörnstenar; kundfokus, kvalitet, kompetens och laganda samt integritet (respekt, ansvarsfullhet). Läs mer på www.eurofins.se.

CFO Sverige

Är du en ambitiös och driven ekonom som vill ta nästa steg i karriären i ett framgångsrikt globalt företag? Vi på Eurofins söker dig som vill bygga upp vår svenska ekonomifunktion!

Som CFO arbetar du brett och strategiskt med ekonomi där du etablerar, utvecklar och leder vår ekonomifunktion för de svenska bolagen. Du ansvarar för koncernredovisning, månatlig rapportering samt framtagande och uppföljning av budget och prognoser. Vidare får du ansvar för delårs- och årsbokslut inklusive årsredovisning och deklarationer samt koncerninterna avstämningar. Du är ett stöd mot våra VD i Sverige där du arbetar mer med framåtdrivande ekonomi och controlling. Till din hjälp har du ett team som består av 4-5 personer samt ett shared service center som skall byggas upp i Polen. Du rapporterar till VD för National Service Center Sweden och är placerad vid vårt kontor i Uppsala, alt. Lidköping eller Jönköping. Eurofins svenska huvudkontor är placerat i Lidköping.

Är du den vi söker? En utbildad civilekonom med minst 5 års relevant erfarenhet av redovisning och/eller controlling som drivs av förändringsarbete. Du har god redovisningserfarenhet med dig men ditt hjärta bultar extra för business controlling. Koncernredovisning och finansiella strategier i koncernstrukturer har du goda kunskaper inom och då vi är en internationell koncern är det viktigt att du behärskar engelska flytande i tal och skrift.

Välkommen till Eurofins! Vi erbjuder dig en utvecklingsorienterad och utmanande roll med stora möjligheter att påverka i en framgångsrik global koncern där du med starkt driv, energi och handlingskraft kommer trivas. Som person är du noggrann och resultatorienterad med goda ledaregenskaper. Du har en entreprenöriell ådra och har lätt för att organisera, strukturera samt se komplexa affärssammanhang. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av specialister och ledande befattningar. Du söker tjänsten via www.nyposition.se där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Helen Einarson Lundin eller Christina Cajtoft på 036-330 09 00. Vi önskar din ansökan snarast.