Elitfönster AB är med sitt breda sortiment Sveriges ledande fönstertillverkare med snart 100-åriga småländska traditioner. Elitfönster, som ingår i börsnoterade Inwido-koncernen, omsatte cirka 1,9 miljarder kronor under 2017. Företaget har cirka 1 000 anställda och finns representerat över hela Sverige. Elitfönster har tillverkat fönster i Sverige sedan 1924 och är hela Sveriges fönstertillverkare. Vi är ledande inom miljöarbete och har medverkat till de flesta innovationerna i vår bransch, bland annat har vi haft och har fortfarande en central roll inom utvecklingen av energieffektiva fönster. Vi är alltid fokuserade på att förbättra kvalitet och kompetens. Genom att ständigt interagera med konsumenterna kan vi erbjuda smarta lösningar som förbättrar människors liv i hemmet. Inwido i Sverige inkluderar Elitfönster, EraFönster, Outline, Elitfönster På Plats, Hajom, SnickarPer och Diplomatdörrar. Läs mer på www.elitfonster.se

Teknisk chef

Elitfönster har tillverkat fönster med kvalitet, kunskap och omtanke från hjärtat av Småland i snart 100 år. Det sitter Elitfönster i varje hörn av Sverige. I norr och söder, i öster och väster. Från slott till koja. De sitter där i ur och skur. Fönster du kan lita på i vått och torrt. Elitfönster är hela Sveriges fönstertillverkare.

Nu söker vi Teknisk chef och undrar – vill du hjälpa oss bygga framtidens fönsterfabrik? Gillar du att ta ansvar, att vara den som sätter bollen i rullning och att få vara med från början till slut? Då är det här en spännande tjänst för dig!

Som Teknisk chef hos oss blir det din uppgift att säkerställa kontinuerlig utveckling i våra fyra fabriker i Vetlanda och Lenhovda inom det produktionstekniska området. I nära samverkan med andra avdelningar, såsom produktion, R&D, underhåll, kvalitet och marknad, tar du fram produktionstekniska strategier, utvecklar och implementerar processer och metoder samt projektleder investeringsprojekt. Du ansvarar för återinvesteringsplanerna inom företagets egen tillverkning och arbetar systematiskt med både process och teknisk utveckling. En annan viktig del i ditt arbete är att bistå vår utvecklingsavdelning och produktcheferna i organisationen i produktimplementeringsprojekt där du bidrar med tillverkningskompetens. Du ansvarar för ett team om 12 och rapporterar till Produkt- och teknikutvecklingschef. Placering för tjänsten är Vetlanda alternativt Lenhovda.

Vi söker en strukturerad och strategisk ingenjör som motiveras att jobba med projekt som rör utveckling och förbättringar. Genom tidigare erfarenhet vet du vad det innebär att genomföra en omfattande Industrialiseringsresa och din styrka ligger i att driva projekt och sätta strukturer för systematiskt förbättringsarbete. Du är trygg i förhandlingar med internationella maskinleverantörer och är en tydlig kravställare. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vårt erbjudande till dig
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges ledande fönstertillverkare. Genom våra ledord Kvalité, Enkelhet, Hållbarhet. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål!

Följ med och bygg framtidens fönsterföretag med oss! Vad säger du?

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialisttjänster. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Quennerstedt eller Christina Cajtoft på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida, där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi ser fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt.