Elitfönster AB är med sitt breda sortiment Sveriges ledande fönstertillverkare med snart 100-åriga småländska traditioner. Elitfönster, som ingår i börsnoterade Inwido-koncernen, omsatte cirka 1,9 miljarder kronor under 2017. Företaget har cirka 1 000 anställda och finns representerat över hela Sverige. Elitfönster har tillverkat fönster i Sverige sedan 1924 och är hela Sveriges fönstertillverkare. Vi är ledande inom miljöarbete och har medverkat till de flesta innovationerna i vår bransch, bland annat har vi haft och har fortfarande en central roll inom utvecklingen av energieffektiva fönster. Vi är alltid fokuserade på att förbättra kvalitet och kompetens. Genom att ständigt interagera med konsumenterna kan vi erbjuda smarta lösningar som förbättrar människors liv i hemmet. Inwido i Sverige inkluderar Elitfönster, EraFönster, Outline, Elitfönster På Plats, Hajom, SnickarPer och Diplomatdörrar. Läs mer på www.elitfonster.se

Försäljningsdirektör Industri

Elitfönster har tillverkat fönster med kvalitet, kunskap och omtanke från hjärtat av Småland i snart 100 år. Det sitter Elitfönster i varje hörn av Sverige. I norr och söder, i öster och väster. Från slott till koja. De sitter där i ur och skur. Fönster du kan lita på i vått och torrt. Elitfönster är hela Sveriges fönstertillverkare.

Nu söker vi Försäljningsdirektör till Elitfönster Industri och letar efter dig som vill äga vårt affärsområde ”Hus och Construction”!

I rollen som Försäljningsdirektör Industri har du en central roll i att påverka utvecklingen i rätt riktning och ditt ansvarsområde blir att driva, leda och följa upp försäljningen inom ditt affärsområde. Du ansvarar för sälj- och affärsutveckling samt en övergripande affärsstrategi som skapar långsiktiga relationer med strategiskt viktiga kunder. Du kommer supportera KAM och försäljningschefer för ett par av våra större nyckelkunder. Ditt team består av ett tjugotal personer som du coachar och inspirerar för att gemensamt nå uppsatta mål och i nära samarbete med produktchefer och marknadsfunktion säkerställer du att rätt produktportfölj och varumärken erbjuds samt att produktlanseringar genomförs med rätt kraft. Placeringsort är Vetlanda och du rapporterar till VD för Elitfönster AB.

Vi söker en strukturerad analytiker med ett affärstänk som heter duga. Du har dokumenterad erfarenhet av ett framgångsrikt försäljningsarbete B2B och har uppnått goda resultat genom att leda och motivera andra. Vidare kommunicerar du obehindrat på såväl engelska som svenska och är en person som trivs med att arbeta med ett brett kontaktnät och i nära dialog med kunder, kanaler och konsumenter för att säkerställa rätt fokus och service. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vårt erbjudande till dig
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges ledande fönstertillverkare. Genom våra ledord Kvalité, Enkelhet, Hållbarhet. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål!

Följ med och bygg framtidens fönsterföretag med oss! Vad säger du?

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialisttjänster. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Quennerstedt eller Christina Cajtoft på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida, där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi ser fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt.