Elitfönster AB är med sitt breda sortiment Sveriges ledande fönstertillverkare med snart 100-åriga småländska traditioner. Elitfönster, som ingår i börsnoterade Inwido-koncernen, omsatte cirka 1,9 miljarder kronor under 2017. Företaget har cirka 1 000 anställda och finns representerat över hela Sverige. Elitfönster har tillverkat fönster i Sverige sedan 1924 och är hela Sveriges fönstertillverkare. Vi är ledande inom miljöarbete och har medverkat till de flesta innovationerna i vår bransch, bland annat har vi haft och har fortfarande en central roll inom utvecklingen av energieffektiva fönster. Vi är alltid fokuserade på att förbättra kvalitet och kompetens. Genom att ständigt interagera med konsumenterna kan vi erbjuda smarta lösningar som förbättrar människors liv i hemmet. Inwido i Sverige inkluderar Elitfönster, EraFönster, Outline, Elitfönster På Plats, Hajom, SnickarPer och Diplomatdörrar. Läs mer på www.elitfonster.se

Utvecklingsingenjör

Elitfönster har tillverkat fönster med kvalitet, kunskap och omtanke från hjärtat av Småland i snart 100 år. Det sitter Elitfönster i varje hörn av Sverige. I norr och söder, i öster och väster. Från slott till koja. De sitter där i ur och skur. Fönster du kan lita på i vått och torrt. Elitfönster är hela Sveriges fönstertillverkare.

Nu söker vi Utvecklingsingenjör och undrar – vill du hjälpa oss bygga framtidens fönster? Fönster - Träplankor och glasrutor tänker du? Produkter som påverkar alla och har obegränsade innovationsmöjligheter säger vi!

På vår R&D-funktion omvandlar vi marknadsbehov till schyssta marknadsledande produkter där ett stolt småländskt hantverk förenas med moderna produktutvecklingsmetoder. Som utvecklingsingenjör hos oss får du jobba med produktutveckling på riktigt. Med det menar vi en bred roll där du kommer vara involverad i både nyutvecklingsprojekt, forskningsprojekt, support och interna projekt relaterat till innovativa konstruktionsprocesser och utvecklingsverktyg. Din placeringsort blir Vetlanda och du rapporterar till vår R&D chef.

Vi vill jobba med dig vars vilja och ambition inte går att ta miste på. Du är en kvalitetsmedveten ingenjör som självständigt driver framåt och nyfiket blickar in i framtiden. Hos oss kommer du få tillämpa hela din verktygslåda för att metodiskt innovera och kravställa nya produkter inom flera teknikområden. Förutom ingenjörsexamen är det viktigt att du även har en konstruktionserfarenhet som har gett dig både en trygghet och förståelse för helheten i en produktutvecklingsprocess, från idéstadium till eftermarknad. Du har flerårig erfarenhet från en liknande roll i ett företag med serietillverkning av något produktslag. Vi har många spännande projekt på gång och har du erfarenhet av att sätta produkter i produktion så är du extra intressant för oss.Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vårt erbjudande till dig
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges ledande fönstertillverkare. Genom våra ledord Kvalité, Enkelhet, Hållbarhet. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål!

Följ med och bygg framtidens fönsterföretag med oss! Vad säger du?


I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Catharina Bülow eller Annika Quennerstedt på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via www.nyposition.se, registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.