Business Controller

Vi söker en analytisk och ambitiös Business Controller som vill agera professionellt stöd till en av våra kunder i en spännande bransch!

Som Business Controller hos vår kund får du en nyckelroll i organisationen där du ansvarar för att förbättra helhetsresultatet och arbetar för att organisationen ska kunna fatta väl underbyggda beslut. I rollen har du ansvar att tillhandahålla support och utveckla rapporter, KPI: er och verktyg för att övervaka och utvärdera affärsområdet där syftet är att utveckla och öka operationell effektivitet och lönsamhet. Du ansvarar även för planering, prognos och budget samt månatliga, kvartals- och årsbokslut. Placeringsort för tjänsten är Jönköping, resor förekommer och du får en plats i ledningsgruppen.

För att leverera som Business Controller är du utbildad civilekonom med minst fyra års erfarenhet från en controllertjänst samt har ett intresse och erfarenhet från analys av stora mängder data. Har du dessutom tidigare erfarenhet från tillverkande företag, konsolideringssystem samt arbete i en internationell miljö ser vi mycket positivt på det. Goda kunskaper i Excel och PowerPoint samt flytande svenska och engelska, både skriftligt och muntligt, är ett krav.

Vi hoppas att du som söker är en driven, proaktiv och värdestyrd person som gillar analys och har förmågan att förvandla siffror till idéer. Detta är en tjänst i en dynamisk och fartfylld organisation vilket sätter krav på din förmåga att arbeta proaktivt, flexibelt och prestigelöst. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Låter det som en spännande möjlighet för dig så ser vi fram emot att få ta del av din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Catharina Bülow eller Annika Quennerstedt på 036-330 09 00.