Proficore AB är ett bolag med dotterbolag verksamma inom en mängd områden såsom byggnation, svets, fastigheter och retail. Vi har också en konsultverksamhet inom HR och ekonomi. Vi omsätter vi ca 500 miljoner och har ca 120 anställda. Vi tror på att skapa lag och samla personer med olika kompetenser, erfarenheter och bakgrund för att på så sätt skapa rätt dynamik. Det som sedan håller ihop våra lag är våra gemensamma värderingar som är kärnan i våra verksamheter; Långsiktighet, utveckling och engagemang. Läs mer om oss på www.proficore.se

CFO

Är du en affärsorienterad ekonom som vill arbeta med ett brett ansvar inom ekonomi i en dynamisk verksamhet? Proficore AB söker en skicklig CFO som drivs av nya affärer och vill vara med och driva och utveckla bolaget!

I rollen som CFO arbetar du verksamhetsnära och har ansvar för den totala ekonomiska styrningen i våra moderbolag och dotterbolag. Du har en drivande roll med yttersta ansvar för koncernredovisning, lönehantering, bokslut, budget, prognosarbete, lönsamhetsberäkningar, kassaflödesanalyser, finansförvaltning och månadsrapporteringar till styrelsen samt årsredovisningar. Det är en strategisk och bred tjänst där du ur ett holistiskt perspektiv deltar i många olika processer så som investeringar samt ansvarar ut mot våra revisorer. Du får även en aktiv roll som business controller och är därigenom även operationellt aktiv i organisationen. Placeringsort för tjänsten är Jönköping och du får ett team på 3-4 personer.

Vi söker dig som är utbildad civilekonom, eller motsvarande, med 5 års erfarenhet eller mer och tidigare erfarenhet från flera olika branscher. Tjänsten passar dig som har arbetat med ett heltäckande ansvar för en ekonomifunktion, har erfarenhet av ekonomi på koncernnivå samt kunskaper inom juridik & avtal. Kan du dessutom addera erfarenhet av förvärv blir vi extra glada. Affärssystem och Excel är inga problem för dig.

Vem är du? En affärsorienterad, trygg och tydlig ledare som applicerar ett modernt ledarskap och har lätt för struktur och analys. Du är en prestigelös nytänkare som stimuleras av utveckling och tar egna initiativ. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Det här är en roll för dig som trivs i en organisation med öppen kultur och stor möjlighet att påverka och bidra till verksamhetens utveckling. Du får chansen att delta i nya affärer och arbeta brett med ekonomi nära affären – vad säger du?

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. För mer information om tjänsten kontakta Helen Einarson Lundin eller Catharina Bülow på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida där du där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt!