Underhållschef

Vill du driva utvecklingen av ett modernt underhållsarbete i ett större tillverkande bolag? Vi söker nu en vass underhållschef med ett engagemang för metodiskt förbättringsarbete.

Som underhållschef är du ansvarig för att säkerställa en effektiv och driftsäker produktion. I din vardag arbetar du med att effektivisera, analysera och följa upp underhållsaktiviteter och leda underhållsavdelningen med ca 15 medarbetare mot uppsatta mål. Flera omfattande investeringsprojekt kommer startas inom en snar framtid i produktionen hos vår kund och här blir du en viktig spelare som tillsammans med övrig fabriksledning säkerställer att den nya utrustningen tas i drift med så få störningar som möjligt. Placering i Jönköpingsregionen. 

Vi söker dig som har arbetat i ledande befattning med en erfarenhet av både operativt och strategiskt underhållsarbete. Vi ser gärna att du har en utbildning inom maskinteknik, service/underhåll, automation eller motsvarande. Du är väl insatt i att driva utvecklingsprojekt enligt Lean metoder, har goda IT-kunskaper och behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du strukturerad och ansvarstagande med en stark vilja att utveckla såväl processer, rutiner och personal. Du är ett gott föredöme när det kommer till säkerhet och engagemang. För att lyckas i rollen krävs att du är initiativrik, kan prioritera rätt i stressade situationer och har ett lösningsorienterat nytänkande.

Är du intresserad av en ny jobbutmaning så anmäl ditt intresse redan idag. Tjänsten skall tillsättas så snart som möjligt och vi arbetar med löpande urval under processen. För frågor om tjänsten är du välkomma att kontakta Maria Svensson på tel: 036-3300903