Nobia är Europas ledande köksspecialist med cirka tjugo starka varumärken. Verksamheten består av utveckling, tillverkning och försäljning av kökslösningar. Varje vecka tillverkar vi över 135 000 skåp i och i våra butiker möter vi över 60 000 konsumenter. Nobia har cirka 6 000 medarbetare och en omsättning om cirka 13 miljarder kronor. Vår verksamhet liknar inte någon annan. Här blir du en del av en företagskultur som ger dig möjlighet att lära, arbeta hållbart och, framför allt, bli inspirerad. Läs mer om oss på www.nobia.se

Logistics Operation Manager

Är du en doer som triggas av verksamhetsutveckling? Vi på Nobia söker dig som vill vara nyckeln till vår framgång i affärsområdet New Business där HUBen är navet. Är du den handlingskraftiga och pragmatiska ledaren vi söker?

I rollen som Logistics Operation Manager utvecklar och driver du arbetet med vår logistik-HUB för konsumentmarknaden i Norden, gällande platta paket (New Business). Du ingår i en strategisk grupp inom Nobia där du får chansen att påverka hur vi ska bedriva vår framtida verksamhet. Som Logistic Operation Manager ansvarar du för omlastnings-HUBen i Tidaholm som har varit i drift i två år och som fortfarande är under utveckling. Process- och systemutveckling, introduktioner av nya produkter, effektivisering, leveranssäkerhet etcetera är en del av dina dagliga uppgifter. Placeringsort är Tidaholm, du ingår i ledningsgrupp och rapporterar till Head of New Business Nordic Region. Resor i tjänsten förekommer och då främst till våra kollegor i Norden, ca 30 dagar/år.

Du ansvarar bl.a. för att:
• Strategiskt planera och hantera logistik, lager, transport och kundservice
• Rikta, optimera och koordinera hela ordercykeln
• Ha koll på kvalitet, kvantitet, lagernivåer, leveransprestanda, transportkostnad och effektivitet
• Personalansvar för ett team på ca 10 personer

Vi vill jobba med dig som har relevant utbildning inom logistik/supply chain eller liknande och flerårig relevant arbetserfarenhet. Extra positivt är det om du haft en liknande tjänst tidigare, kanske från ett något mindre bolag där du har haft ansvaret för hela flödet. Du har med fördel jobbat både operativt och strategiskt samt haft personalansvar. Likaså skriver och talar du obehindrat på såväl svenska som engelska och har god systemvana, kanske till och med i SAP? Perfekt!

Vem tror vi att du är? En doer med ett holistiskt synsätt som triggas av verksamhetsutveckling. Du är analytisk och har lätt att se och sätta strukturer. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Som Logistics Operation Manager hos oss erbjuds du en självständig roll med stort mandat att få utveckla, driva och leda verksamheten i HUBen framåt. Antar du utmaningen? Välkommen till oss!

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och kvalificerade specialisttjänster. Har du frågor är du välkommen att kontakta Annika Quennerstedt eller Rebecka Ellis på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida, där du registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Då vi tillämpar löpande urval önskar vi din ansökan snarast.