Marknadsansvarig

Är du en duktig marknadsförare med känsla för färg & form? Är du sugen på en roll där du får chansen att lyfta ett företags marknadsföring till nästa nivå?

Då har du tur! Just nu letar nämligen vi efter Marknadsansvarig till en av våra kunder i Jönköping.

Som Marknadsansvarig hos vår kund arbetar du brett och varierat med marknadsföring på såväl operativ som strategisk nivå. Du driver deras nya plattform och utvecklar erbjudandet via digitala plattformar/kanaler. Även arbete med hemsida, SEO/SEM, att driva trafik och konverteringar, skapa content och uppdateringar samt att följa upp och mäta aktiviteter är stora delar av tjänsten. Löpande arbetar du med att paketera rätt budskap till rätt målgrupper genom riktade kampanjer & utskick, mycket via mejl. Genom att samordna och paketera flödet på vår kunds e-handelsplattform skapar du en god kundupplevelse. Tjänsten erbjuder dig även möjligheten att arbeta med strategiskt varumärkesarbete. Placeringsort för tjänsten är i Jönköping.

Vi söker dig med en akademisk utbildning inom marknad och/eller design samt några års erfarenhet från liknande roller, gärna e-handel. Med finess ser du till att hitta struktur och affärsmässighet i aktiviteter i sociala medier. Vi tror att du är en kreativ själ med öga för nya idéer och lösningar, samtidigt som du är analytisk i ditt arbete. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rebecka Ellis eller Annika Quennerstedt på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via www.nyposition.se, registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan snarast möjligt.