Blowtech är en ledande nordisk aktör inom teknisk formblåsning av plast. Blowtech producerar komplexa produkter till fordon, infrastruktur och övrig industri. Företaget har genom mångårig erfarenhet av formblåsning skapat sig en mycket stark position på framför allt den nordiska marknaden. Blowtech har produktionsanläggningar i Sverige och Norge vilka tillsammans omsätter 270 miljoner och har 150 anställda. Blowtech ingår i den börsnoterade industrikoncernen, XANO Industrier AB som omsätter ca 2 miljarder. Läs mer om oss på www.blowtechgroup.se

Fabrikschef

Är du en trygg och tydlig ledare? Vi på Blowtech söker dig med energi och handlingskraft som vill ta ett helhetsgrepp om vår fabrik i Gnosjö – och ta oss till nästa nivå!

Som Fabrikschef arbetar du för en positiv företagskultur med starkt resultatfokus. I din roll har du totalansvar för fabrikens resultat. Du säkerställer att strategiarbetet för fabrikens utveckling är i linje med koncernens målsättningar och leder det dagliga arbetet med stöd från direktrapporterande chefer. Du leder fabrikens ledningsgrupp i Gnosjö och rapporterar till VD.

Vi söker dig med relevant utbildning, gärna med inriktning mot produktion, Supply Chain, logistik eller inköp. Du har flerårig erfarenhet inom producerande industri i ledande befattning, gärna från processindustri där fokus har varit leverans med högt ställda krav. Ditt ledarskap kännetecknas av att du är synlig, tydlig och kommunikativ. Du är mån om att vara väl insatt i samtliga delar av verksamheten och ser till att leverera de förutsättningar som behövs för att skapa ett gott samarbete mellan olika funktioner och avdelningar inom såväl företaget som andra XANO-bolag. Office-paketet och engelska såväl som svenska i både tal och skrift är inga problem för dig.

Som person beskrivs du som prestigelös, kommunikativ och starkt fokuserad på säkerhet, effektivitet och lönsamhet. Vi tror också att du är närvarande, handlingskraftig och genuint intresserad av personalutveckling och produktionsfrågor i stort. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi välkomnar dig som drivs av att utveckla verksamheter och ser tjusningen i att arbeta såväl strategiskt som operativt. Ser du dig som den som kan ta oss till nästa nivå? Då ser vi fram emot din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Helen Einarson Lundin eller Annika Quennerstedt på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida, där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.