Kapsch TrafficCom levererar intelligenta transportsystem (ITS) inom segmenten vägtullning, trafikstyrning och smart urban mobilitet. Kärnverksamheten omfattar R&D, installation, drift av elektroniska vägtullar och trafikledningssystem och med kundprojekt i 44 länder. Kapsch-koncernen är en österrikisk familjeägd teknologisk grupp med huvudkontor i Wien. Kapsch TrafficCom är listad på börsen i Wien med en omsättning 2018/2019 på över 700 miljoner Euro med ca 5000 anställda. Läs mer på www.kapsch.net/se/

Redovisningschef

Har du en passion för redovisning och trivs i en utvecklingsorienterad och internationell miljö? Då kan du ha hittat rätt – vi söker en kvalificerad Redovisningschef till Kapsch TrafficCom.

I rollen som Redovisningschef ansvarar du för de allmänna redovisningsprocesserna, budgetering och prognoser. Du utvecklar nödvändiga interna redovisningskontroller och processer för att säkerställa kvalitet och aktualitet vid rapportering och analys. I nära samarbete med Kapsch Group Controlling och Accounting i huvudkontoret i Wien förväntas du ta en aktiv roll i utvecklingen av företagets redovisningsstandarder. Du har personalansvar för 2 medarbetare, rapporterar direkt till CFO & VD och placeringsort för tjänsten är Jönköping.

Rätt person för rollen tror vi har relevant utbildning inom ekonomi och/eller redovisning tillsammans med gedigen kunskap och erfarenhet inom redovisning. Även IT-kunskaper inom redovisningsprogramvara, gärna Navision, och databaser, SQL & Excel. Kan du dessutom addera revisionsbakgrund på detta ser vi mycket positivt på det. Hos oss på Kapsch TrafficCom är det en snabbrörlig internationell miljö med mycket interaktion i organisationens olika delar, därför är goda språkkunskaper i såväl svenska som engelska viktigt för tjänsten, tyska ser vi som ett stort plus.

Som person är du en strukturerad och duktig ledare som inspirerar dina medarbetare. Du arbetar affärsorienterat och ser snabbt kopplingar mellan affär och ekonomi. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Är det här en tjänst för dig? Visa gärna ditt intresse redan idag!

Ny Position arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Catharina Bülow eller Helen Einarsson Lundin på 036- 330 09 09. Du söker tjänsten via denna sida där du registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.