Troax Group startades 1955 i småländska Hillerstorp och är idag den ledande globala leverantören av områdesskydd för inomhusanvändning inom marknadsområdena Maskinskydd, Lager samt Förråd. Troax mission är att utveckla högkvalitativa och innovativa säkerhetslösningar som skyddar människor, egendom och processer. Troax har utvecklats till en framgångsrik börsnoterad internationell koncern med en stark säljstyrka samt effektiv logistikfunktion, vilket möjliggör lokal närvaro och korta leveranstider i 42 länder. Antalet anställda är idag 700 medarbetare. Huvudkontoret är beläget i Hillerstorp. Läs mer om oss och vår fantastiska resa på www.troax.com

Strategisk Inköpare

Vill du utvecklas inom inköp i ett bolag med stark tillväxt på den globala arenan? Fortsätt läsa - vi söker en Strategisk Inköpare till Troax!

Som Strategisk Inköpare kommer du få helhetsansvaret över ett antal leverantörer inom både direkt och indirekt material kopplat till vår produktion. Tjänsten innebär stor frihet att utveckla affärsrelationerna med dina leverantörer och du arbetar självständigt med utvärdering, sourcing, förhandlingsarbete och upprättande av avtal. Vi är i början av en spännande resa där vi tillsammans i inköpsteamet genomlyser våra processer och systemstöd och vi vill att du aktivt bidrar i detta arbete. Rollen innebär ett nära samarbete med flera funktioner i bolaget som exempelvis produktutveckling, produktionsplanering och kvalitetsavdelning och du kommer också att ha regelbunden kontakt med medarbetare inom inköp i våra internationella dotterbolag. Du är placerad vid vår fabrik i Hillerstorp och rapporterar till Inköpschef.

Vi vill jobba med dig som har erfarenhet av strategiska inköpsprocesser och som är trygg med att föra en kvalificerad affärsdialog med leverantörer. En eftergymnasial utbildning med inriktning mot inköp, ekonomi eller teknik tror vi är en bra grund att stå på för att lyckas i ditt arbete. Du tycker det är intressant och utvecklande att arbeta nära produktion och har lätt för att greppa de flöden som genomsyrar ett tillverkande bolag. Dina personliga egenskaper utmärks av ett proaktivt och utvecklingsorienterat arbetssätt och du månar om att bygga goda relationer med alla du möter i din vardag. Tjänsten innebär leverantörskontakter både i Sverige och internationellt och därför är det viktigt att du behärskar engelska flytande i tal och skrift. Resor förekommer vilket kräver att du har körkort.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Svensson eller Catharina Bülow på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida, registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.