Ekonomibyrån i Tranås är en auktoriserad redovisningsbyrå med funktionen att agera extern ekonomienhet åt företagare. Vi vill inspirera och vägleda företagare till att förverkliga sina mål och visioner. Till våra klienter erbjuder vi tjänster så som bokföring, leverantörsfakturaskanning, lönerutiner, skattedeklarationer, bokslut, årsredovisningar, periodbokslut, deklarationer, fakturering, påminnelser, inkasso, bolagsbildningar, budget, ekonomisk planering, konsultationer, affärsrådgivning & företagsvärderingar. Vi grundades 1991 och består idag av 13 medarbetare. Läs mer om oss här https://www.ekonomibyran.se/

Redovisningskonsult

Är du en engagerad, driven och trygg redovisningsekonom som trivs med ett nära kundsamarbete och dessutom vill jobba på ett framgångsrikt och familjärt företag ska du se hit nu!

Som redovisningskonsult hos oss på Ekonomibyrån kommer dina huvuduppgifter innefatta bokslutsarbete, deklarationsarbete samt kundansvar för ca 50 kunder, alltifrån enskilda firmor till större bolag. Vidare innebär tjänsten övervakning av löpande bokföring, konsultation, rådgivning med mera till våra kunder. Du kommer jobba såväl självständigt som teambaserat i olika konstellationer för att leverera bästa möjliga service och rådgivning. Placeringsort är Tranås där du kommer sitta i trevliga lokaler tillsammans med ett glatt gäng på 13 medarbetare.

Vi söker dig som har ca 4-5 års erfarenhet av liknande arbete och troligen är du utbildad civilekonom. Kanske har du erfarenhet från en redovisnings- eller revisionsbyrå eller så har du kanske en controllerprofil. Det viktigaste är att du är trygg i en roll med kundansvar. Du har lätt för att sätta dig in i ekonomisystem och det är viktigt att du behärskar både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Som person är du kommunikativ, trygg i dig själv och engagerad. Vi tror att rätt person har en stark vilja och ett positivt synsätt som genomsyrar arbetet. Vidare är du strukturerad och analytisk där du har lätt för att se helheten i ditt arbete. Du kommer uppskattas i din roll för ditt driv och initiativtagande. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Vi på Ekonomibyrån erbjuder en familjär stämning i en tillväxtorganisation där fokus ligger på kvalitet i arbetet och inte antal arbetade timmar. Vår filosofi är frihet under ansvar och det genomsyrar hela arbetskulturen.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lydia Karlsson eller Rebecka Ellis på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via www.nyposition.se där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.