Adapteo är drivande i utvecklingen till ett bättre och mer flexibelt samhälle genom vårt erbjudande av modulära byggnader för temporära och permanenta behov. Framtidens byggande ställer höga krav på flexibilitet, tillgänglighet och hållbarhet, och just detta är fokus för hela vår verksamhet. Vi är Norra Europas ledande leverantör av modulära byggnader och är verksamma i Sverige, Finland, Norge, Danmark och Tyskland. Ursprungligen bildades bolaget som ett dotterbolag till Cramo, men är sedan 2019 helt självständigt, och noterat på Nasdaq Stockholm. År 2018 uppmätte Adapteos omsättning 221 miljoner euro. Vi är idag ca 400 anställda, och har vårt huvudkontor i Stockholm och Vanda. Adapteo’s kärnvärden ligger till grund för vår verksamhet och vår kultur. Som medarbetare, kund eller annan intressent ska mötet med Adapteo genomsyras av Proaktivitet, Samarbete och Engagemang. Läs mer på www.adapteogroup.com

Operations Director

Just nu görs stora satsningar och vi tar stora kliv på marknaden inom vårt affärsområde Permanent Space. Vårt mål är att vårt dotterbolag Flexator AB ska bli den mest eftertraktade industriella samhällsbyggaren i Europa. Nu söker vi dig som vill bli vår nya Operations Director för vårt affärsområde Permanent Space!

I rollen som Operations Director arbetar du strategiskt med produktionsutveckling, prefabricering, modularisering, Supply Chain, LEAN och digitalisering. Du ansvarar för den förändringsresa vi står inför inom operations, där vi arbetar aktivt med att utveckla och implementera vår kultur och värderingar, driva effektivisering och personalutveckling med bakgrund i affärsförståelse och fokus. Som Operations Director identifierar och genomför du kort- och långsiktiga förbättringar för att öka kvalitet och lönsamhet, sänka ledtider och öka produktiviteten i våra fabriker. Du ansvarar för alla produktionsnära frågor så som processutveckling, produktkalkyler, beredning och inköpsfrågor. I rollen har du verksamhets- och linjeansvar för våra två produktionsenheter inom Flexator, Anneberg & Gråbo, och du ansvarar också för leda och utveckla medarbetarna i fabrikerna. Placeringsort för tjänsten är Jönköping eller Anneberg och du rapporterar till Executive Vice President för Adapteo’s affärsområde Permanent Space.

Vi söker dig som har bred erfarenhet från högklassiga produktionsmiljöer där du har arbetat med att leda och utveckla verksamheter med bevisade resultat. Du har erfarenhet av förändringsledning och strukturerat förbättringsarbete, och du har förståelse och kunskap kring automatisering och digitalisering som verktyg för effektivisering och affärsutveckling. Erfarenhet av LEAN är meriterande.

Som person är du resultatorienterad, har ett holistiskt synsätt och intresse för produktionsutveckling och teknik. Du är affärsdriven och sätter kundnöjdhet i första rummet, och du arbetar strategiskt, proaktivt, strukturerat och lösningsorienterat. Du är en skicklig och utvecklande ledare och lägger stor vikt vid verksamhetsutveckling och drivs av förändring och ständiga förbättringar. Hög nivå av svenska och engelska i tal och skrift krävs för rollen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förmågor. Då vi eftersträvar en jämställd rekrytering uppmanar vi både kvinnliga och manliga sökande till denna roll.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering till ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Helen Einarson Lundin eller Christina Cajtoft på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida, där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.