JYSK är en internationell butikskedja med Skandinaviska rötter. Koncernen ägs av familjen bakom Lars Larsen Group. Vår första butik öppnade portarna 1979 och Idag omfattar JYSK-koncernen 2.800 butiker i 52 länder världen över. Koncernens årliga omsättning är 3,58 miljarder euro, vi har nästan 23000 medarbetare och har en stadig och kontrollerad tillväxt. Ordet "JYSK" har alltid medvetet varit en del av företagsnamnet. På danska står JYSK för något eller – som i Lars Larsens fall – någon från Jylland, och ordet förknippas ofta med ödmjukhet, noggrannhet och ärlighet – tre ord som Lars Larsen själv alltid har värderat starkt. I Tyskland och Australien kallas butikerna Dänisches Bettenlager – övriga världen JYSK. Läs mer om oss på www.jysk.se

Teknisk Fastighetsförvaltare

Gillar du stor omväxling i vardagen och har bred kunskap inom området drift – och fastighet? Vi söker nu en serviceinriktad Teknisk Fastighetsförvaltare.

Välkommen in till oss på JYSK i Nässjö! På en yta om 77000 m2 fördelat på tre höglager är det full fart varje dag när conveyorsystem och kranrobotar hämtar och lämnar lastbärare från hela 130 000 pallplatser. Varor lastas och lossas under tight tidsschema och alla jobbar med stort fokus på att kunden ska få sina varor i tid. Den här inspirerande och fartfyllda miljön kan bli din vardag!

Som Teknisk Fastighetsförvaltare hos oss på JYSK ansvarar du för att koordinera alla frågor som rör inre och yttre underhåll av fastigheten. Din främsta uppgift är att se till att vi har en säker och trivsam arbetsmiljö och att system för larm, brand, el och VVS alltid är i gott skick. Du planerar och projektleder om - och nybyggnationer och är en naturlig kontaktyta gentemot entreprenörer och tjänsteföretag. Du medverkar vid upphandlingar av tjänster och följer upp att de avtal som tecknas matchar verksamhetens behov. Du har personalansvar för en fastighetsskötare och rapporterar till Teknisk chef.

Tjänsten passar dig som har erfarenhet av kvalificerat fastighetsunderhåll – gärna i kombination med någon ledarerfarenhet. En utbildning med inriktning mot drift/fastighetsteknik tror vi är en bra grund att stå på. Vidare har du god ekonomisk förståelse och är du dessutom van vid att upphandla tjänster blir vi extra glada.

Som person är du ansvarstagande med en stark målsättning att alltid ligga steget före. Du är noga med att informera om aktiviteter som kan medföra störningar för den dagliga verksamheten och har ett serviceinriktad och positivt bemötande i alla lägen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi som jobbar på JYSK gillar utmaningar, tänker positivt och sätter laget före jaget. Är vi rätt för dig?

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Catharina Bülow eller Maria Svensson på 036- 330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida, där du registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan snarast då urval sker löpande.