Pallco ägs av Polstiernan Industri som utvecklar och tillverkar komponenter till möbelindustrin. Koncernen har två produktionsenheter, Swedstyle i Vaggeryd samt Pallco i Ekenässjön. Under de senaste åren har Pallco renodlat sin verksamhet från att vara legotillverkare till att fokusera sin produktion mot möbelindustrin. Pallco producerar till koncernens varumärke Swedstyle samt är en stark leverantör till IKEA. Koncernen består av ca 220 medarbetare och omsätter ca 700 MSEK, av dessa finns 110 medarbetare på Pallco och enheten omsätter ca 400 MSEK. Läs mer på www.pallco.se.

Fabrikschef

Ser du spänningen i en mer automatiserad framtid? Är du en förändringsledare som entusiasmerar och utvecklar medarbetare? Just nu är vi på Pallco inne i en förändringsprocess och ser en stor tillväxt framför oss. Därför söker vi nu en strategisk pusselbit och undrar – vill du bli vår Fabrikschef?

Hos oss får du fortsätta det spännande arbetet med att utveckla vår fabriksenhet gällande ledarskap, teknik & automationsutveckling, produktionseffektivitet och LEAN. Du har fullt ansvar för produktion, processer och produktivitetsförbättringar och ser till att vi håller en jämn kvalitet i produktionen. Med framåtanda leder du fabriken, arbetar med värderingar och skapar laganda bland dina medarbetare. Tillsammans med koncernen tar du fram långsiktiga strategiska planer för enheten och arbetar mot koncernens mål. Rollen innebär budget- och personalansvar för ca 110 personer. Du rapporterar till koncernens produktionsdirektör och placeringsort är Ekenässjön.

Har du en relevant utbildning, gärna inom produktion och teknik, tillsammans med gedigen kunskap och erfarenhet av att utveckla produktionsprocesser och produktivitet tror vi att vi kan matcha bra. Kan du dessutom addera teknik- och automationserfarenhet på det blir vi extra glada.

Som person andas du driv, struktur & strategi och gillar att arbeta verksamhetsnära, långsiktigt och relationsbyggande. Du är en skicklig ledare som motiverar och engagerar dina medarbetare och vi tror även att du är prestigelös, entreprenöriell och resultatorienterad. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Är du en fena på teknik och drivs av att ständigt utveckla nyckeltal inom kvalitet & produktivitet kommer du trivas hos oss! Nu satsar vi kraftigt både på automatisering och att kompetensutveckla våra medarbetare. Vill du vara med?

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering till ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Helen Einarson Lundin eller Jeanette Boström på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida, där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.