Interim Produktionscontroller

Vi söker just nu en interim controller med inriktning mot produktion till ett bolag i Vetlanda!

I rollen som interim Produktionscontroller kommer du arbeta med budgetering och månadsbokslut samt avstämningar och rapportering av produktionsnyckeltal inom bolaget med efterföljande analysarbete. Du är ett kontinuerligt stöd till produktionen i ekonomiska frågor som rör såväl lagerrutiner, investeringar, inköp som förändringar i produktivitet eller produktion. Vidare så arbetar du även med utveckling av kalkylmodeller och effektivisering av processer och rutiner.

Vi söker dig som har god erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter och som trivs i en tempofylld och dynamisk verksamhet. Du har lätt för att greppa helhet och sammanhang och nöjer dig inte med antaganden utan är noga med att gå till botten med en frågeställning eller ett problem. Du har lätt för att skapa goda relationer med alla medarbetare du möter i din vardag och du kommer uppskattas för din prestigelöshet och förmåga att förklara komplexa ekonomiska samband på ett överskådligt och pedagogiskt sätt.

Uppdraget beräknas pågå i 1 år.

Har du frågor om interimsuppdraget är du välkommen att kontakta Maria Svensson på 036-330 09 00. Du anmäler ditt intresse genom att registrera ditt CV här på denna sida och koppla ihop det med uppdraget.