STIGA grundades 1934 i Tranås, Sverige och har nu mer än 80 års erfarenhet av att förse marknaden med prisvärda och kvalitativa trädgårdsprodukter. Stiga koncernen är en av Europas största tillverkare av trädgårdsprodukter med huvudkontor i Castelfranco i norra Italien. Koncernen omsätter ca 500 MEUR och har ca 1 600 anställda runt om i världen. Varumärket Stiga är koncernens prioriterade varumärke. Övriga varumärken inom koncernen är Alpina, Castelgarden, Mountfield och ATCO. Dotterbolaget STIGA AB med sitt säte i Tranås fokuserar på sälj/marknad för den svenska marknaden. Läs gärna mer på www.stiga.se och www.stiga.com.

Försäljningschef

Stiga har 80 års erfarenhet av att förse marknaden med högkvalitativa produkter med inriktning på trädgårdsmaskiner. Nu har du som brinner för affärer och relationer chansen att bli en del av vårt starka varumärke – vi söker en affärsmässig och driven Försäljningschef som vill utveckla marknaden tillsammans med oss!

Om tjänsten
Som Försäljningschef hos oss på Stiga får du chansen att arbeta i en spännande och varierande roll med utveckling av befintliga och nya kunder i hela Sverige. Självständigt driver du försäljningen mot uppsatta mål och utöver backoffice har du ett duktigt team om 6 distriktschefer som du också har personalansvar för. Rollen innefattar även administrativt arbete såsom sortiment och prislistor. Du rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen. Din tillhörighet är Stiga kontoret i Tranås men placeringsort för tjänsten kan diskuteras. Rollen innebär resor främst i Sverige men även till Italien.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av en liknande roll med stort driv och fokus på affären. Du trivs med att arbeta i en ledande position med högt tempo och stort ansvar, har du dessutom god teknisk förståelse blir vi extra glada. Som person är du kommunikativ och flexibel med god förmåga att skapa bra relationer. Vi förutsätter att du har goda språkkunskaper i engelska och är van vid olika affärskulturer. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och din vilja att utvecklas med koncernen.

Vi erbjuder
För rätt person erbjuder vi ett stimulerande och spännande arbete med stora möjligheter att påverka och forma din egen roll och tillsammans med ledningen forma koncernens framtid. Är du redo? Välkommen till Stiga!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Catharina Bülow eller Jeanette Boström på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida, där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.