Euroform är en högteknologisk utvecklare och producent av plastkomponenter till europeisk industri. Kunder som vi samarbetar med är världsledande företag. Euroform omsätter ca 400 miljoner kronor med ca 150 medarbetare och är under expansion. Vår målsättning är att bli ett av de ledande företagen inom vår bransch i norra Europa. Vår verksamhet finns i Tranås och Motala. Läs mer på www.euroform.se

Inköpschef

Känner du igen dig i ord som driven, affärsmässig & kostnadseffektiv? Blir du peppad om vi säger effektiva inköpsstrategier? Då kan vi ha det perfekta jobbet till dig – vi söker nämligen Inköpschef till Euroform!

Euroform är en högteknologisk utvecklare och producent av plastkomponenter till europeisk industri. Ett spännande företag med världsledande tillverkare av tunga fordon, entreprenadmaskiner, tillverkare av utomhusprodukter samt läkemedels- och medicinteknisk industri i sina kundgrupper.

Som Inköpschef får du möjligheten att standardisera och strukturera ett arbetssätt för inköpsprocessen. Du identifierar och realiserar bolagets lönsamhetspotential samt driver vårt inköpsarbete framåt. Fokus i rollen är att forma och upprätthålla en effektiv inköpsorganisation som säkerställer kostnadseffektiva och kvalitetssäkrade inköp. Arbetet innebär även att ansvara för förhandlingar, driva flera av våra viktigaste inköpskategorier, hitta leverantörsmarknader samt identifiera och bedöma nya potentiella leverantörer.

Du tar in offerter, förhandlar priser, väljer leverantörer och tecknar avtal samt följer upp och driver förbättringsarbete gällande befintliga leverantörers prestationer. I nära samarbete med vår interna säljorganisation stöttar du dem i pris- och leveransförfrågningar. Rollen är direkt underställd VD och du ingår i ledningsgruppen samt leder ett team om tre personer.

Vi på Euroform söker dig med pondus, rätt inställning och, det viktigaste av allt, du älskar allt som har med inköp att göra. Kan du addera en relevant utbildning, kanske med inriktning mot teknik eller ekonomi, blir vi extra glada. Saker vi ser positivt på, men som inte är ett krav, är erfarenhet ifrån en liknande roll inom fordonsindustrin/plastindustrin samt kunskaper inom avtalsjuridik. Med ett holistiskt synsätt arbetar du strategiskt, strukturerat och handlingskraftigt. Vi ser dig som en naturlig ledare som visar lojalitet, tillförlitlighet och positivitet samt viljan och modet att prova nya vägar. Svenska och engelska behärskar du i såväl tal som skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Välkommen med din ansökan till ett företag som genomsyras av energi, förändring och möjligheter. Vi tror på handlingskraft, eget ansvar och enkelhet. Vill du bli en av oss?

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av befattningshavare i ledande position och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jeanette Boström eller Lydia Karlsson på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida, där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.