OEM Automatic AB säljer komponenter för industriautomation. Vi representerar ett 100-tal ledande tillverkare och fungerar som deras säljbolag på den svenska marknaden. Vårt huvudkontor ligger i Tranås och vi har säljkontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå. OEM Automatic har ca 180 medarbetare och är en del av börsnoterade OEM International med verksamhet i 15 länder. Läs mer om oss på www.oemautomatic.se.

Teknisk Säljare

Är du en lagspelare ända ut i fingerspetsarna som älskar teknik? Då kan du vara den säljaren vi söker till vårt produktområde El-skåpskomponenter i Umeå. OEM Automatic präglas av en positiv anda där du som är social och tävlingsinriktad kommer att trivas!

Välkommen till ett tekniskt framåtlutat företag, här får du arbeta med självständigt försäljningsarbete där du skapar affärer genom att bygga relationer med nya och befintliga kunder. Med ett stort engagemang planerar, genomför och följer du upp ditt arbete som består av att boka och genomföra kundbesök, sluta avtal, dokumentera säljprocessen samt att sälja in tekniska lösningar till kunder. Du blir en del av ett härligt gäng om 6 medarbetare på vårt kontor Umeå. Tjänsten innebär ca 100 resdagar/år i distriktet som rör sig från Gällivare till Söderhamn. B körkort är ett krav.

Vi vill jobba med dig som är i början av din karriär, gärna med något års erfarenhet av försäljning. Du har ett genuint teknikintresse och extra glada blir vi om du har erfarenhet av el och/eller automation. Utbildning inom sälj är meriterande, men inget krav. Du hanterar engelska väl i både tal och skrift.

För att lyckas i rollen har du en stark drivkraft vad gäller personlig utveckling och trivs i en stimulerande miljö med många kollegor. Viktigast av allt är dock att du har en vilja att nå dina mål och tycker försäljning är roligt! Du är självständig, öppensinnad samt har tålamod och känsla för affärer. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Även om det springer 160 glada i våra korridorer runt om i Sverige har OEM Automatic varit tydliga med att behålla den familjära känslan. Hos oss ges du möjligheten att växa som person och utvecklas inom bolaget/koncernen. Vill du hänga med oss om dagarna?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. För mer information om tjänsten kontakta Lydia Karlsson på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via www.nyposition.se där du registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.