Nobia är Europas ledande köksspecialist med cirka tjugo starka varumärken. Verksamheten består av utveckling, tillverkning och försäljning av kökslösningar. Varje vecka tillverkar vi över 135 000 skåp i och i våra butiker möter vi över 60 000 konsumenter. Nobia har cirka 6 000 medarbetare och en omsättning om cirka 13 miljarder kronor. Vår verksamhet liknar inte någon annan. Här blir du en del av en företagskultur som ger dig möjlighet att lära, arbeta hållbart och, framför allt, bli inspirerad. Läs mer om oss på www.nobia.se

HR Business Partner

Har du en stor portion driv och förstår vikten av att arbeta med HR frågor nära affären? Som HR Business Partner på Nobia får du chansen att arbeta med chefer och medarbetare för att supportera företaget mot fortsatt tillväxt och framgång!

I rollen som HR Business Partner arbetar du med Nobia Svenska Kök (Marbodal) och Nobia Production Sweden där du blir en nyckelperson i att driva och facilitera förändringsprojekt inom vår organisation. Du arbetar konsultativt och affärsinriktat med att stötta våra chefer med frågor inom hela HR-området. Dina arbetsdagar varierar av olika projekt inom t.ex. rekrytering arbetsrättsliga frågor, fackliga förhandlingar, lönekartläggning- & revision, rehabilitering och talent management. Placeringsort för tjänsten är Tidaholm där du blir en del av en HR-avdelning på 5 personer. Rapportering sker till lokal HR Manager.

Vi söker dig som värdesätter en god arbetsmiljö och som vill vara med och fortsatt utveckla våra företag, vårt ledarskap och vår effektivitet. Vi tror att du har en akademisk examen i personalvetenskap eller motsvarande, samt några års erfarenhet från brett och konsultativt HR-arbete där du skaffat dig goda kunskaper inom arbetsrätt, förhandling och fackliga relationer. Kan du dessutom addera kunskaper inom kollektivavtal och utveckling av processer och förändringsarbete med Lean-principer ser vi extra glatt på det. Du uttrycker dig väl på både i svenska och engelska i tal och skrift.

Andra beskriver dig som affärsorienterad, engagerad och handlingskraftig med en stor prestigelöshet. I samarbete med andra funktioner håller du en hög integritet i din kommunikation och konsultation. Du är trygg i ditt ledarskap vilket gör dig skicklig på att driva och coacha medarbetare och chefer framåt. Med ett holistiskt synsätt ser du helhet och kopplar HR-processer till företagets övergripande affärsmål. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Välkommen till oss på Nobia, hos oss går dagarna i utvecklingens tecken både vad det gäller verksamheten och dig själv. Nu tar vi nästa steg framåt, vill du följa med och driva vår organisationsutveckling?

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och kvalificerade specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Quennerstedt eller Christina Cajtoft på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida, där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan snarast då vi tillämpar löpande urval.