Kinnarps grundades 1942 av Jarl och Evy Andersson och är än i dag ett helägt familjeföretag. Kinnarps är en av Europas största leverantörer av arbetsplatsinredningar och driver försäljning i ca 40 länder. På Kinnarps respekterar och värdesätter vi människors olikheter. Vi strävar efter mångfald, där våra medarbetares olikheter berikar vår verksamhet. Kinnarps erbjuder inredningslösningar för kontor, skola och vård/omsorg. Hög kvalitet och låg miljöpåverkan kännetecknar hela värdekedjan, från råmaterial till färdiga arbetsplatslösningar. Läs mer på www.kinnarps.se

Art Director

Är du en person som andas färg, form & grafisk design och har en god känsla för typografi och tonalitet? Perfekt! Vi söker nu dig som vill skapa inspirerande kundupplevelser i våra kommunikationskanaler.

Som Art Director på vår globala marknadsavdelning följer du vår kommunikationsstrategi och ansvarar för att produktioner och koncept håller högsta möjliga kvalitet. Med ett kreativt mindset utvecklar du den kreativa designprocessen (grafiskt, digitalt, artwork, video, print, förpackning, varumärkeskoncept m.m.) samt deltar aktivt i den dagliga produktionen av material. Du redigerar och hanterar bilder och rörlig media för olika typer av kommunikationskanaler med finess, skapar original och gör bildretuscheringar samt språksättningar för tryck och webb. Du har tät kontakt med våra internationella säljbolag och ger stöd och feedback till kollegor och partners där vår grafiska profil används.

Låter det intressant?

Vi söker dig som är en stjärna på att skapa kreativa koncept & idéer för olika kommunikationskanaler. Din kunskap hämtar du troligtvis ifrån en högskoleutbildning med tydlig inriktning mot Art Direction alt. grafisk design och formgivning samt flera års erfarenhet inom området. Annan utbildning inom visuell kommunikation och digital marknadsföring ser vi positivt på. Kanske jobbar du på en byrå idag och har därför lätt för att snabbt sätta dig in i varumärkesplattformar och grafiska profiler. Vi förutsätter att dina kunskaper i Office-paketet, Photoshop, InDesign & Illustrator är på toppnivå och då vi är en internationell marknadsavdelning behöver din svenska och engelska vara flytande i såväl tal som skrift. Resor förekommer i tjänsten och placeringsort är på vårt huvudkontor strax utanför Falköping.

Prestigelöshet, kreativitet och driv är egenskaper som utmärker dig som person. För att briljera i rollen behöver du vara strukturerad, lösningsorienterad och trivas med många kontaktytor såväl internt som externt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hos oss får du jobba i en internationell miljö som präglas av framåtanda och kreativitet. Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan redan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Svensson eller Annika Quennerstedt på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida, www.nyposition.se, där du registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan snarast.