Euroform AB är en högteknologisk utvecklare och producent av plastsystem och komponenter till Europeisk industri. Stora kundgrupper är världsledande tillverkare av fordon och entreprenadmaskiner och vi omsätter runt 400 miljoner kronor med ca 160 medarbetare. Vår verksamhet finns i två fabriker i Tranås samt det helägda dotterbolaget Euroform MediPharm AB i Motala, som verkar inom läkemedels- och medicintekniskindustrin. Vår vision är att vara en ansvarstagande organisation och genom medarbetarnas engagemang och kompetens är vi den mest efterfrågade samarbetspartner för kunder och leverantörer. Läs mer på www.euroform.se

Redovisningsekonom

Är du en vass redovisningsekonom som har några års erfarenhet inom redovisning och nu söker nya utmaningar? Euroform erbjuder en spännande tjänst där du har en viktig roll i företaget.

Som redovisningsekonom hos oss kommer du att arbeta med den dagliga verksamheten avseende löpande redovisning, deklarationer, betalningar, kundfordringsarbete m.m. Du ansvarar även för månads- och årsbokslut. Du ingår i ett team om fyra personer och tillsammans sköter ni den ekonomiska styrningen för Euroform AB samt dotterbolaget Euroform MediPharm AB och du kommer att rapportera till koncernens CFO. Placeringsort för tjänsten är Tranås.

Vi ser gärna att du är utbildad redovisningsekonom och har några års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete alternativt har du motsvarande yrkeslivserfarenhet i ett mindre eller medelstort bolag. Du har kunskap om bokslutsarbete och är en stark bidragsgivare med ett helhetstänk. För att lyckas i rollen har du en bred kunskap inom redovisning och tycker om att arbeta nära verksamheten. Har du erfarenhet från tillverkande bolag är det meriterande. Du stimuleras av utveckling, är bra på struktur och analys samt har goda kunskaper i större affärssystem och Excel. Kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift är ett krav.

På Euroform trivs du som är öppen och relationsskapande och söker en tjänst med mycket ansvar och många kontaktytor. Du är självständig och engagerad i ditt arbetssätt och du har förmågan att se detaljerna likväl som helheten. Som person är du noggrann, trygg i din roll som redovisningsekonom och din erfarenhet inom området hjälper dig att snabbt kunna sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner.

Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete i en dynamisk arbetsmiljö. Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialisttjänster. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jeanette Boström eller Lydia Karlsson 0140-300 25. Du söker tjänsten via denna sida, www.nyposition.se, där du registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan snarast då urval sker löpande.