AnVa Hjo AB är en sammanslagning av bolagen AnVa RM Komponenter, AnVa Arion Sweden och AnVa Bergboms och ingår i AnVa-koncernen. Vi kommer att vara Hjos näst största privata arbetsgivare när fusionen är klar oktober 2020 med ca 100 medarbetare och en omsättning runt ca 200MSEK. Tillsammans kommer vi att kunna erbjuda våra kunder rörbockning, pressning, manuell- och robotsvetsning, legotillverkning, laserskärning, kantpressning, kvalificerat montage samt pulverlackering, allt inom rör och plåt. Vi vänder oss till kunder inom inredning/möbler, industri-lego och byggnadsställningar. Läs mer om oss på anva.se

Ekonomichef

Har du stenkoll på controlling och analys? Vill du jobba affärsorienterat med kalkyler och verksamhetsutveckling i en produktionsnära miljö? Då kan du vara vår nya kollega!

Som Ekonomichef på AnVa Hjo har du ett övergripande ansvar för företagets ekonomi och den dagliga driften av ekonomiavdelningen. Du jobbar med kostnadsuppföljning och analyser, upprättande av budget, årsredovisning och bokslut. Vidare har du ansvar för produktionsrelaterade controlleruppgifter såsom investerings- och produktkalkyler samt analys av nyckeltal och lönsamhetsuppföljningar. Då vi ingår i en koncern så innebär det även viss del av konsolidering. Tjänsten innefattar även ett ansvar inom HR-relaterade uppgifter så som rekrytering, lönesättning och kompetensutveckling. Du sitter med i ledningsgruppen och rapporterar till VD. Placeringsort för tjänsten är Hjo.

För att passa för tjänsten tror vi att du är utbildad civilekonom eller motsvarande och har erfarenhet av liknande roll i ett tillverkande bolag. Du finner blandningen av såväl strategiska som operativa uppgifter stimulerande och har du tidigare jobbat med produktionscontrolling blir vi extra glada. Goda kunskaper av affärssystem och Excel samt svenska och engelska i såväl tal som skrift är av stor vikt.

Som person stimuleras du av utveckling, analys och ett holistiskt synsätt vilket gör dig till en fena på att både initiera och driva aktiviteter i mål. Du är kommunikativ, prestigelös och trivs med att jobba verksamhetsnära i en organisation med öppen kultur där du har stor möjlighet att påverka och bidra till verksamhetens utveckling. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Vi på AnVa vill bidra till svensk industris konkurrenskraft i världen genom pålitliga leveranser av komponenter i hög kvalitet. Vi arbetar intensivt med att automatisera processer och engagera alla medarbetare i ständiga förbättringar. Vårt arbetssätt ska alltid präglas av respekt för individen, etik och hållbarhet. Vill du utvecklas med oss? Välkommen med din ansökan redan i dag!

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Quennerstedt på 036-330 09 01 eller Helen Einarson Lundin på 036-330 09 06. Du söker tjänsten via www.nyposition.se, registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan snarast då urval sker löpande.