Attends är en ledande tillverkare av absorberande inkontinenshjälpmedel och gör livet bättre för människor varje dag. Med många års erfarenhet och en fantastisk utveckling är Attends ett globalt bolag med hög teknisk nivå. Attends ingår i Domtar Corporation, ett amerikanskt börsnoterat bolag med verksamhet inom papper, pappersmassa och personlig hygien. Centrum för utveckling, produktion och distribution av våra produkter finns i Aneby. Ett inkluderande arbetsklimat gör Domtar Personal Care till ett bättre företag. Vi värdesätter en arbetsplats som för samman människor från olika kulturer och med olika erfarenhet, kunskap och perspektiv. Läs mer om oss på www.attends.se

QA & RA ingenjör

Har du ett stort intresse för kvalitetssäkring och vill bidra till att göra livet bättre för människor varje dag? Härligt! Då kan tjänsten som vår nya QA & RA ingenjör vara den perfekta utmaningen för dig.

Som QA & RA ingenjör hos oss på Attends är du en viktig pusselbit i arbetet med att kvalitetssäkra våra processer och produkter. Produkterna som tillverkas hos oss klassas som medicintekniska, vilket ställer höga krav på att vi följer det medicintekniska regelverket, andra regulatoriska-/kundkrav samt standarden ISO13485.

Du ansvarar för regulatoriska affärer, vilket innebär att säkerställa att myndigheters rådande regulatoriska krav och direktiv avseende medicinteknik efterlevs. Du uppdaterar teknisk dokumentation, det underlag som krävs för att kunna CE märka produkterna, utför produktregistreringar, hanterar exportärenden samt deltar i riskbedömningar. Du kontrollerar att importerade, distribuerade och tillverkade produkter uppfyller lagstadgade krav, ett arbete som drivs i nära samarbete med marknad, inköp och produktutveckling.

En viktig del i ditt dagliga arbete är också att driva utvecklingen och implementeringen av företagets kvalitetsledningssystem samt leda interna och externa revisioner. Rollen har många kontaktytor; både internt och externt. Du ingår i vårt kvalitetsteam i Aneby och har ett nära samarbete med övriga kvalitetsfunktioner globalt inom Domtar Personal Care.

Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning och har erfarenhet av kvalitetsarbete i en reglerad tillverkningsindustri, gärna medicinteknik, livsmedel eller liknande. Arbetet ställer krav på en hög kvalitetsmedvetenhet och en god analytisk förmåga där du ena stunden är i detaljerna för att i nästa stund arbeta strategiskt. Det är viktigt att du trivs i en utåtriktad och självständig roll där du får ta stort eget ansvar. Som person är du nyfiken, lyhörd, ansvarstagande och strukturerad i ditt arbetssätt och i din kommunikation. Vidare har du mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift samt är en avancerad användare av Office-programmen.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Svensson på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida, registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.