Rosti är ett globalt formsprutningsföretag som i 75 år har levererat lösningar till kunder över hela världen. Koncernen Rosti Group har tillsammans över 3200 medarbetare och åtta fabriker i Sverige, Tyskland, Polen, Rumänien, Storbritannien, Turkiet, Kina och Malaysia. Rosti ägs av Nordstjernan, ett svenskt familjestyrt investeringsbolag med huvudkontor i Stockholm. I denna roll kommer du att arbeta på vårt säte i Gislaved, men få kollegor från hela världen!

Regional Sales Manager Nordic

Är du en affärsmässig och skicklig säljare? Drivs du av att aktivt söka efter nya leads och analysera kundpotential? Du kan vara precis den vi söker till Rosti!

Som Regional Sales Manager för Norden är det du som säkrar vår kommersiella framgång och ser till att genomföra rätt försäljningsinsatser. Ditt huvudfokus är att finna nya affärsmöjligheter i ett nära samarbete med VD och vårt tekniska team. Du kommer ha stor påverkan på vår fortsatta utveckling av kundstruktur och marknadssegment. Som Regional Sales Manager kommer du samarbeta med andra kommersiella team inom Rosti Group men är placerad och ingår i Gislaveds enheten som idag består av cirka 90 anställda.

Låter det intressant?

Vi söker dig med kommersiell och teknisk erfarenhet av en liknande roll samt arbetslivserfarenhet inom B2B i produktionsmiljö. För att hantera komplexiteten i vår säljprocess tror vi att du har tidigare erfarenhet från plastindustrin. Kan du addera en relevant utbildning för tjänsten blir vi extra glada.

Du är skicklig på förhandlingar, presentationer och försäljningstekniker samt har erfarenhet av att framgångsrikt bygga starka kundrelationer och göra lönsamma affärer. Med god kommunikativ förmåga kan du presentera och förklara komplexa lösningar för kunderna.

Dina organisatoriska, analytiska och planeringsfärdigheter gör dig framgångsrik i rollen och hjälper dig att samordna projektgruppens aktiviteter. Du är prestigelös och har lätt för att samarbeta med olika typer av personer och är en stark relationsbyggare. Du har erfarenhet av att arbeta inom internationella bolag och behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift, ytterligare språkkunskaper ser vi mycket positivt på. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Välkommen till oss på Rosti! Vi erbjuder dig ett globalt nätverk med kollegor och internationella möjligheter. Hos oss får du chansen att utvecklas såväl professionellt som individuellt – endast du sätter gränserna. Vad säger du?

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Helen Einarson Lundin på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida, registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.