Hoval AB i Jönköping ingår i den internationella koncernen Hoval Group med huvudkontoret i Liechtenstein. Företaget i Jönköping utvecklar och tillverkar högeffektiva och miljövänliga värmeväxlare för den globala ventilationsindustrin. Värmeväxlarna minskar energiförbrukning genom återvinning av luftburen värme, kyla eller fukt och bidrar därmed till en bättre miljö för människor och natur. Hoval AB är marknadsledande och utvecklar kontinuerligt sina produkter och industriella processer. Inom verksamheten i Jönköping arbetar ca 100 medarbetare.

Ekonomichef

Har du en passion för redovisning & ekonomi samt trivs i en internationell miljö? Då kan du ha hittat rätt – vi söker en Ekonomichef till Hoval AB.

Om tjänsten

Hos oss blir du en viktig lagspelare i ett spännande företag som ingår i en internationell koncern med huvudkontor i Liechtenstein. Vi erbjuder dig en verksamhetsnära och varierad roll där dina främsta arbetsuppgifter består av att operativt sköta bolagets redovisning samt att upprätta och analysera månads-, kvartals- och årsbokslut. Vidare ansvarar du för bolagets hantering av skatter, moms samt myndighetskontakter. Du driver budgetprocessen i bolaget och har i samband med det ett nära samarbete med koncernen. Rapportering blir en del av dina uppgifter samt operativt vara med i diverse interna projekt. Placeringsort för tjänsten är Jönköping där du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till platschef.

Vi söker dig

Som är utbildad civilekonom med inriktning mot redovisning. Du har flera års erfarenhet av kvalificerat redovisnings- och ekonomiarbete, gärna inom ett tillverkande, större bolag. För att lyckas i rollen har du bred kunskap inom redovisning, affärssystem och Excel. Eftersom vi ingår i en internationell koncern är det viktigt att du behärskar både svenska och engelska i såväl tal som skrift. Har du dessutom erfarenhet av SAP är det meriterande.

Du som ser till helheter och har känsla för siffror kommer trivas väl i rollen. Du har mycket god förståelse avseende koppling mellan affär och ekonomi. Du är van att driva dina frågor självständigt och har god kommunikativ förmåga. Du är prestigelös och tycker om att arbeta nära verksamheten och team. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper

Är du den som vill stärka upp vår ekonomiavdelning och bli en i vårt härliga gäng på Hoval AB? Då ser vi fram emot din ansökan!

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Helen Einarson Lundin på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via www.nyposition.se, där du registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.