Blue Wall Construction AB startades 2005 med drivkraften att vara annorlunda och tillföra något nytt bland byggföretagen i Jönköping. Vi är ett lokalt byggföretag med verksamhet i Jönköping samt Borås och har en omsättning på ca 350 mkr och ca 100 anställda. Vår vision är att vara det mest attraktiva företaget att göra affärer med och att vara anställd i och vårt mål är att ge våra kunder högsta möjliga kvalitet och service samt maximalt utfall i sin investering.

Platschef

Vi behöver stärka upp vårt team i Jönköping och söker därför Platschef!

Är du den vi söker?

Vi söker dig som är trygg i din roll som ledare, är rak och tydlig i din kommunikation och som drivs av att se vision bli resultat. Vi ser helst att du har byggteknisk bakgrund och/eller erfarenhet inom byggbranschen i liknande roller som platschef, projektchef, produktionschef eller projektledare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter handlar bland annat om att planera, leda och samordna det dagliga arbetet inom det egna byggprojektet. Du får medverka från start till färdigt projekt och ansvarar för ekonomi, kvalitet, hälsa och säkerhet på projektet. Du leder och inspirerar dina medarbetare och tillsammans med oss utvecklar du företaget. Du rapporterar till Arbetschef och rollen är stationerad i Jönköping.

Vad har vi att erbjuda?

Vi är en platt och flexibel organisation med korta beslutsvägar, högt i tak och med öppen kommunikation. Det som också utmärker sig hos oss är att möjligheterna finns nära till hands för den som har mycket att ge och vill utvecklas både på ett personligt och arbetsrelaterat plan. Vi erbjuder egenutvecklat ledarskapsprogram och individuell coachning kontinuerligt och ser detta som en stor del i att bibehålla den kultur och de värderingar som finns i bolaget.

Intervjuer sker löpande. Skicka din ansökan till elin.westerlund@bluewall.se

Tel: 0702746671