STIGA grundades 1934 i Tranås, Sverige och har nu mer än 80 års erfarenhet av att förse marknaden med prisvärda och kvalitativa trädgårdsprodukter. Stiga koncernen är en av Europas största tillverkare av trädgårdsprodukter med huvudkontor i Castelfranco i norra Italien. Koncernen omsätter ca 500 MEUR och har ca 1 750 anställda runt om i världen. Varumärket Stiga är koncernens prioriterade varumärke. Övriga varumärken inom koncernen är Alpina, Castelgarden, Mountfield och ATCO. Dotterbolaget STIGA AB med sitt säte i Tranås fokuserar på sälj/marknad för den svenska marknaden. Läs gärna mer på www.stiga.se och www.stiga.com.

Teknisk support

Gillar du teknik och drivs av att hjälpa andra människor? Då har du hittat rätt. Välkommen till ett glatt gäng på ett internationellt företag med goda utvecklingsmöjligheter!

I rollen som Teknisk support arbetar du med att ge tekniskt stöd gällande Stigas produktsortiment till återförsäljare, serviceverkstäder och slutkonsumenter. Tjänsten innebär även att du hanterar reklamationer och aktivt medverkar till att driva utvecklingen av arbetsmetoder, processer och förbättringar framåt. Du leder utbildningar för företagets kunder, installatörer och återförsäljare.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av en roll inom sälj, service och/eller teknik. Du är duktig på att sätta kunden i fokus samt har en relevant utbildning inom el, teknik eller maskin. Du är van användare av Officepaketet och behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. Erfarenhet av affärssystemet SAP är meriterande. Resor både utrikes och inrikes kan förekomma inom tjänsten vilket kräver att du har körkort. Du blir placerad på vårt kontor i Tranås och rapporterar till service manager.

Tjänsten som teknisk support passar dig som trivs med mycket variation, högt tempo och tät kundkontakt. Som person är du problemlösande, relationsskapande och service-minded. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Stiga erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med kompetenta medarbetare i ett framgångsrikt och lönsamt företag under tillväxt.

Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jeanette Boström på 0140-300 25. Du söker tjänsten via denna sida, registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.