Elitfönster AB är med sitt breda sortiment Sveriges ledande fönstertillverkare med snart 100-åriga småländska traditioner. Elitfönster, som ingår i börsnoterade Inwido-koncernen, omsatte cirka 1,9 miljarder kronor under 2017. Företaget har cirka 1 000 anställda och finns representerat över hela Sverige. Elitfönster har tillverkat fönster i Sverige sedan 1924 och är hela Sveriges fönstertillverkare. Vi är ledande inom miljöarbete och har medverkat till de flesta innovationerna i vår bransch, bland annat har vi haft och har fortfarande en central roll inom utvecklingen av energieffektiva fönster. Vi är alltid fokuserade på att förbättra kvalitet och kompetens. Genom att ständigt interagera med konsumenterna kan vi erbjuda smarta lösningar som förbättrar människors liv i hemmet. Inwido i Sverige inkluderar Elitfönster, EraFönster, Outline, Elitfönster På Plats, Hajom, SnickarPer och Diplomatdörrar.

Projektledare Produktutveckling

Vill du vara med och utveckla Elitfönsters marknadsledande produkter? Är du dessutom en jordnära, kompetent projektledare som drivs av att skapa lösningar efter kunders behov? Då kan tjänsten som projektledare hos oss på Elitfönster vara intressant för dig!

Vi erbjuder dig ett stimulerande och utvecklande arbete i en dynamisk arbetsmiljö, där du tillsammans med dina kollegor får möjlighet att påverka och bidra till Elitfönsters positiva utveckling. Hos oss arbetar vi med produktutveckling på riktigt med bred produktutvecklingsagenda i en affärsmässig anda. Du får arbeta i ett härligt team med hjärta och vilja samt möjlighet till stor frihet under ansvar.

Som Projektledare ansvarar du för att driva produktutvecklingsprojekt av nya och befintliga produkter tvärfunktionellt enligt vår produktutvecklingsprocess från idé till lansering. Du driver utvecklingen av Elitfönsters produkter utifrån marknadens och organisationens behov, tekniska möjligheter samt nyckeltal och affärsnytta. I rollen leder och driver du projekten enligt givna mål och acceptanskriterier samt skapar projektunderlag i samarbete med organisationen. Du är ansvarig för den löpande rapporteringen gällande projekt, produkt och team. Då projekten drivs tvärfunktionellt ingår även förankring av beslut och lösningar hos de olika intressenterna i tjänsten. Våra huvudsiter är Vetlanda, Växjö och Lenhovda.

Vi söker dig som är högskole- eller civilingenjör och har tidigare erfarenhet av projektledning kopplat till produktutveckling och lansering av produkter samt kvalitetssäkring. Projektledningsmodeller är din grej och du har ett stort intresse för produktutveckling i kombination med ledarskap. Du har arbetat med tillhörande produktionsprocesser och är en fena på projekt-och produktekonomi. Har du dessutom genomförd ledarskapsutbildning och projektledarcertifiering ser vi mycket positivt på det. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hos oss på Elitfönster passar du som har ett stort tekniskt intresse samt är en coachande och resultatinriktad ledare. Du som är lyhörd, trygg och synlig samt har en god kommunikativ förmåga. Och du som är affärsmässig och ständigt strävar efter att hitta lösningar med högsta möjliga kvalitet. Vad säger du?

Följ med och bygg framtidens fönsterföretag med oss!

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Quennerstedt eller Christina Cajtoft på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida, där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.