OEM Automatic AB säljer komponenter för industriautomation. Vi representerar ett 100-tal tillverkare och fungerar som deras säljbolag på den svenska marknaden. Vårt huvudkontor ligger i Tranås och det finns säljkontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå. OEM Automatic har ca 170 medarbetare och är en del av börsnoterade OEM International med verksamhet i 15 länder. Läs mer på www.oemautomatic.se

Teknisk säljare

Är du en lagspelare ända ut i fingerspetsarna som älskar teknik? Då kan du vara den säljare vi söker till vårt produktområde Tryck & Flöde i Malmö. OEM Automatic präglas av en positiv anda där du som är social och tävlingsinriktad kommer att trivas!

Välkommen till ett tekniskt framåtlutat företag, här får du arbeta med självständigt försäljningsarbete där du skapar affärer genom att bygga relationer med nya och befintliga kunder. Med ett stort engagemang planerar, genomför och följer du upp ditt arbete som består av att boka och genomföra kundbesök, sluta avtal, dokumentera säljprocessen samt att sälja in tekniska lösningar till kunder. Du blir en del av ett härligt team om 10 medarbetare på vårt kontor i Malmö. Tjänsten innebär ca 75 resdagar/år i distriktet som rör sig från Skåne, Blekinge upp till Halmstad. Rapportering sker till din säljledare på huvudkontoret i Tranås.

Vi vill jobba med dig som är i början av din karriär, gärna med några års erfarenhet inom ett tekniskt yrke eller försäljning. Du har ett genuint teknikintresse och extra glada blir vi om du tidigare har arbetat som resande servicetekniker eller har kunskap inom automation, VVS eller el. God engelska i tal och skrift samt B körkort är ett krav.

För att lyckas i rollen krävs att du är målfokuserad, engagerad och nyfiken. Det är också viktigt för oss att du är självständig, har tålamod, driv och känsla för affärer. Men kanske viktigast av allt är att du har en vilja att nå dina mål och tycker försäljning är roligt! Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Även om det springer 180 glada i våra korridorer runt om i Sverige har OEM Automatic varit tydliga med att behålla den familjära känslan. Vill du hänga med oss om dagarna?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. För mer information om tjänsten kontakta Jeanette Boström på 0140-300 25. Du söker tjänsten via denna sida, där du registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.