Materialplanerare

Trivs du med händelserika arbetsdagar och är bra på att behålla lugn och fokus trots högt tempo och många parallella processer? Kul! Vi söker nu en engagerad Materialplanerare för ett Interimsuppdrag om 6-12 månader.

Som Materialplanerare så har du en central roll i vår kunds tillverkningsprocess där du säkerställer att vi kan upprätthålla kostnadseffektiva flöden och säkerställa att vår produktion fungerar så optimalt som möjligt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att kontrollera orderköer och lagernivåer, avropa material och vara en informationslänk mellan vår kunds försäljningsorganisation och produktion.

Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba med internlogistik i ett tillverkande företag och som med fördel har en eftergymnasial utbildning som en grund att stå på med inriktning mot produktionslogistik. Du har god systemvana och har lätt för att greppa hur olika processer hänger samman med varandra. För att lyckas i rollen krävs att du är kommunikativ, analytisk och proaktiv. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Låter det som ett uppdrag för dig så skicka in din ansökan redan idag. Vi tillämpar löpande urval med målet att tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Helen Einarsson Lundin eller Maria Svensson på tel: 036-3300900