Pelly Group är en av de ledande leverantörerna i Norden av inrednings- och förvaringsprodukter i hemmet. Pellykoncernen har sedan starten 1947 utvecklat och tillverkat produkter utifrån en skandinavisk designtradition och kunders önskemål om en enkelhet och renhet i färg och form. Företaget vill medverka till att skapa smarta och funktionella förvaringslösningar för hemmets alla rum. Kundkretsen utgörs av ledande tillverkare av köks - och garderobskåp samt byggmaterialhandel och varuhus. I Pellykoncernen ingår Pelly Components AB, Mirro AB, UAB Pelly Baltic AB samt LG Collection. Koncernen omsätter 450 MSEK och har 310 anställda.

Kundsupport

Se hit om du är en riktig do:er som tycker att det är KUL med kundkontakt och service!

Som en del av Pelly Groups Kundsupport kan du se fram emot varierande och innehållsrika dagar där du säkerställer att företagets kunder får den hjälp de behöver. Via telefon och mail tar du emot och registrerar ordrar, du svarar på frågor kring våra produkter, leveranser, prisförfrågningar, reklamationer, fakturering samt tar fram förslag på produktlösningar med hjälp av vårt ritprogram. Du har ett nära samarbete med våra utesäljare där du supportar dem i det löpande arbetet med information gällande priser, kostnader, leveranstider, orderkvantitet såväl som vid kundunika projekt. Som kundsupport hos oss blir du länken mellan företagets kunder och produktion och har många kontaktytor såväl internt som externt. Placeringsort för tjänsten är Jönköping.

Om vi säger problemlösare, driv och nyfikenhet mot att alltid ligga steget före så säger du check, check och check? Vi söker en lagspelare med positiv energi och ett flexibelt mindset som alltid gör sitt bästa för att göra kunden nöjd. En duktig kommunikatör som anpassar sig efter situation och mottagare och samtidigt har mod och trygghet att hantera svåra ärenden och samtal. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från en liknande roll och var det inom ramen för tillverkande industri så är det ett extra plus. Du är en van användare av Office-paketet och har för övrigt lätt att greppa olika system. Svenska och engelska i såväl tal som skrift är inga problem för dig.

På Pelly Group vill vi vara en nytänkande försäljningsorganisation i framkant. Vill du följa med på vår spännande utvecklingsresa?

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Quennerstedt eller Christina Cajtoft på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida, registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.